Jednostavna torta koja se topi u ustima

Sastojci:150 gr šećera u prahu– 150 gr putera– 75 gr gustina– 75 gr brašna– 3 gr praška za pecivo– 1 kašika ruma– 2 jaja

Način pripreme:Puter sobne temperature dobro umutite mikserom. Dodajte šećer u prahu i umutite.Dodajte jaje pa umiješajte mješavinu brašna, gustina i praška za pecivo.Dodajte kašiku ruma pa Uspite u modlu za tortu.Pecite u rerni zagrijanoj na 180 stepeni 20 minuta.

Izvor: domacica.com

Kada muškarac prestane voljeti ženu on će možda pokušati to sakriti na sve načine da je ne povrijedi.

Kada muškarac prestane voljeti ženu on će možda pokušati to sakriti na sve načine da je ne povrijedi.

Praktično je zaboravio na fizičku bliskost. Može biti mnogo razloga zašto vaš muškarac već neko vrijeme nije vodio ljubav s vama. Možda je previše iscrpljen zbog problema na poslu, ili ga muče neki drugi problemi. Ali ako to stanje traje već dugo vrijeme je da pronađete uzrok.

Više ne uzima u obzir vaše misli i osjećaje. Kad muškarac više ne uzima u obzir vaše misli, osjećaje i želje, više ne zaslužuje biti u vašoj blizini. A vi zauzvrat imate svako pravo da sebi nađete nekoga ko će sve ovo učiniti.

Prestao se izvinjavati za loše riječi i postupke.Ako partner čak i ne pomišlja da se izvini, to znači da ga nije briga kako se osjećate. Vjerujte, ni u kom slučaju ne smijete zanemariti takve stvari – bez obzira koliko ga volite.

On više ne učestvuje u vašem životu. Kada imate zaista jaku i neraskidivu vezu sa svojim partnerom, skloni ste da budete mnogo više uključeni u živote jedni drugih.

Jučer je išao s vama u kino, pozorište i koncerte, a sada više voli da ostane kod kuće ili da negdje ode sam – to nije dobar znak.Stalne promjene raspoloženja. Jučer vam je rekao da vas voli više od života, obasipao vas komplimentima, danas tvrdi da je prokleo dan kada ste se upoznali, a sasvim je moguće da će se sutra izvinuti i pokajati za sve što je rekao. Takvo ponašanje znači da nije siguran u vlastita osjećanja.

Prestaje cijeniti ono što radite. Kad muškarac prestane cijeniti ono što radite za njega i vezu i sve uzima zdravo za gotovo, to je vrlo loš znak.Odnosi bi trebali funkcionisati u oba smjera.

Ne želi da mu “smetate”. Žena treba biti sigurno utočište za muškarca, a ne razlog bježanja. Kad se ljudi vole, žele biti u blizini – možda ne cijeli dan, ali barem dio svog slobodnog vremena.

Izvor: novi.ba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*