Kremaste kokos kocke (čupavci) deset minuta posla, ne peku se / brzi kolači

Brzi kolači koji će vam oduzeti svega desetak minuta da ih napravite. Moraj posle da odstoje u frižideru da se stegnu a za to će im biti potrebno oko dva sata. Ja sam ih ostavila u frižideru da prenoće iz razloga jer su mi trebali za sutra dan pa mi je tako odgovaralo. Ove kokos kocke su kremaste i možete ih praviti u raznim varijacijama. U njih možete dodati i seckane orahe,lešnike ili bademe. Možete dodati čokoladu, marmeladu ili slatko. Ja sam dodala slatko od malina i zaista je lepo u ovoj kombinaciji.

Jako se jednostavno priprema a kombinacija ukusa ima bezbroj. Ovaj kolač ne zahteva puno sastojaka a moguće je i da većinu sastojaka imate kod kuće. Osim što se pravi brzo ovo je jeftin kolač sa kokosom.

● SASTOJCI ●500 ml mleka,60 gr gustina,1 prstohvat soli,3-5 kašika šećera (šećer dodajte po ukusu, ja sam ga baš dosta smanjila zbog slatkog ali vi najbolje po svom ukusu dodajte),1 kesica vanil šećera,5 kašika mlevenog keksa.Malo slatkog od malina (džema ili zamrznutog šumskog voća).Kokosovo brašno.

Izvor:https://sofra.rs/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*