Milka torta

Ako volite fine i slojevima bogate torte evo savršene slastice. Milka torta prava je čokoladna ljepotica, nevjerojatno ukusna i kremasta, te neodoljiva za sve ljubitelje čokolade i lješnjaka. Da vam pravo kažem, pripremala sam puno torti, ali ova se sa svojim nenadmašnim okusom nalazi u samom vrhu.

Milka torta prepuna je različitih čokoladnih slojeva. Ima tu zaista svega: četiri fina biskvita od bjelanjaka i prepečenih mljevenih lješnjaka, te čak devet kremastih slojeva.

Tu se prožimaju okusi krema od čokolade s mljevenim lješnjacima, kao i one od bijele čokolade, a tu su i slojevi od mliječnog šlaga. Stoga je već na prvi pogled vidljivo kako je ova torta iznimno bogata, a istovremeno božanstveno mekana i prozračna.

MILKA TORTA KAO STVORENA ZA PROSLAVE I ROĐENDANE

Ova torta svakako je slatka (to se od jedne ovakve slastice i očekuje), no zapravo dosta manje od nekih drugih sličnih torti. Okusom je pak spektakularna – savršena je za najrazličitije svečane prigode, proslave i rođendane, a posebno će je voljeti djeca koja je obožavaju.

Oko ove torte bilo je dosta posla, no rezultat je itekako vrijedan truda. Fantastično je kremasta s nizom bogatih slojeva i savršeno čokoladnim okusom, a svoje najdraže počastit ćete vrhunskom slasticom koja ima prekrasan izgled i još bolji okus.

Sve detalje izrade pogledajte u videu:https://recepttura.com/milka-torta/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*