Najbrži kolač sa malinama

Mislim da je ovo najbrži kolač ikad, a pritom je veoma sočan i osvežavajuć. Napravi se bukvalno za 10 minuta. Piškote, maline, slatka pavlaka, krem sir, malo keksa. Voće može da bude i po izboru, jagode, kupine, one sočne breskve, kruške, voće iz kompota, konzervirano ili zaledjeno. Apsolutno možete da ga kombinujete sa svim mogućim voćem, pa čak i bananama koje stavite u sredinu. Dobro ohladite i poslastica je tu za čas. Kratak video pripreme traje čak 3 minuta, a verujem da ćete se oduševiti i ovo će biti ove godine vaš omiljeni brzi kolač.

Sastojci:200 ml slatke pavlake,200 gr krem sira,100 gr šećer au prahu,100 gr mlevenog keksa,300 gr malina ( ili drugog voća ),200 ml mleka,2 pakovanja ili 28 komada piškota.

Priprema:

Na foliju poredjati dva reda piškota umočenih u mleko. Jedno pakovanje, jedan red.Ostatak mleka prelijte preko piškota.Umutiti krem sir sa šećerom u prahu.Dodati slatku pavlaku pa opet sve umutiti.Dodati keks i maline i izmešati.

Na piškote naneti ceo fil, više na sredinu, manje na rubove.Podvući ruke ispod folije i saviti piškote, kao u rolat.Zatvoriti foliju sa svih strana i dobro ohladiti.Odmotati foliju, dekorisati po želji i poslužtiti.To je to.

Prijatno!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*