Suho grožđe, lan I med – recept dokazano djeluje: isprobana kombinacija koja momentalno oporavlja kosti I upaljene zglobove.

Ljudi koji su nekada imali bolove u kostima ili zglobovima, svjesni su koliko teško se s njima nositi i da nas mogu spriječiti u obavljanju bilo kakvih poslova.

Uglavnom tada odlazimo ljekarima kako bi nam prepisali neke lijekove, ali trebate znati da je mnogo bolje i učinkovitije ako počnete sa uzimanjem prirodnih domaćih lijekova.

Konzumiranjem klasičnih lijekova možda i možete u maloj mjeri da poboljšate svoje stanje i riješite se boli na neko vrijeme, ali kao posljedica toga može da dođe do ovisnosti i negativnog učinka na druge organe u organizmu, naročito bubrega.Jednostavno je mnogo bolje kada biste počeli da konzumirate lijekove iz prirode koji dokazano djeluju i poboljšavaju vaše stanje.

Ovaj lijek su mnogi preporučili za primjenu ako želite da se riješite bolova u zglobovima!

Potrebni sastojci:– 200 gr meda– 8 kašika sjemenki lana– 40 gr sjemenki bundeve (očišćene)– 3 kašike groždica (suhih).

Priprema:Sve navedene sastojke, osim meda, potrebno je da samljete recimo u mašini za mljevenje oraha, a zatim dodate med i smjesu dobro umutite ili izmiješate zajedno sada sa medom.

Primjena:Lijek koji ste pripremili uzimate svaki dan po dvije kašike, odnosno u jutarnjim satima i prije spavanja. Za kratko vrijeme osjetit ćete veliku promjenu i olakšanje u vašem tijelu a posebno zglobovima. Smjesu kada potrošite možete napraviti novo i terapiju samo nastaviti sve dok ne osjetite olakšanje.

Izvor: megagiga.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*