UKUSAN DESERT NA BRZINU BEZ PEČENJA I BEZ PO MUKE

POTREBNI SASTOJCI:

Keksići – Ovaj recept je napravljen od Oreo keksića.Maslac – Maslac se koristi za učvršćivanje osnove mrvica kolačića.Krem sir – koristite visokokvalitetni, punomasni krem ​​sir. Za najbolje rezultate koristite krem ​​sir Philadelphia. Također možete zamijeniti visokokvalitetni mascarpone sir.Šećer – koristite šećer u prahu; nemojte koristiti granulirani šećer jer će smjesa s kremom postati čvrsta.Krema – Koristite punomasnu kremu za šlag.Čokoladni puding – možete zamijeniti puding od vanile.

NAČIN PRIPREME:

Pripremite podlogu od mrvica kolačića. Kuhalom drobite kolačiće dok ne nalikuju sitnim mrvicama (ako nemate kuhinjski procesor, pogledajte upute za recept u nastavku za savjete). Uzmite malo mrvica kolačića i ostavite sa strane. Kasnije ćete ga koristiti za ukrašavanje torte prije serviranja. U preostale krušne mrvice dodajte otopljeni puter.
Utisnite ovu smjesu na dno staklene posude za pečenje. Sloj kreme i čokoladnog pudinga čuvajte u frižideru dok ga

NAČIN PRIPREME

Za pripremu kreme umutite krem ​​sir, 250 ml pavlake za šlag i šećer u prahu dok ne stvore mekane pjene. Na podlogu od kolačića premažite puter kremu i vratite pleh u frižider.Pripremite čokoladni puding prema uputstvu na pakovanju. Pustite da se ohladi. Kada se puding ohladi, premažite ga preko prvog sloja kreme. Dodajte 50 g mekog putera da puding bude još glatkiji. Preostali šlag umutiti i premazati preko pudinga.Pospite tortu mljevenim keksima i ostavite u frižideru nekoliko sati prije rezanja i serviranja.

Izvor:https://mirisicvijeca.info/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*