Živio je 100 godina jer je pio ovaj napitak: Najzdravije piće na svijetu bacamo, a služi kao lijek već vijekovima

Ovaj napitak je moćan čistač jetre, a čista jetra ključ je dobrog zdravlja Da li pravite kod kuće sir, kefir ili jogurt i bacate tečnost koja ostaje nakon cijeđenja? Nemojte to više da radite, jer je surutka drevni lijek. Da je sirutka pravi lijek dokaz je i Old Tomas Par, skromni engleski seljak, koji je doživeo 100 godina.

Bio je poznat upravo po tome što je pio surutku svaki dan. Surutka je u izvornom obliku tečnost koja sadrži manje od 1% bjelančevina i preko 93% vode.

Glavni su joj sastojci kalijum, natrijum, magnezijum, fosfor, gvožđe, cink, bakar, kobalt, mangan, molibden, vitamini, vrijedni enzimi i aminokiseline. Foto: Profimedia Sto grama surutke sadrži samo 26 kalorija, zbog čega je posebno pogodna za mršavljenje. Surutka je moćan čistač jetre, a čista jetra ključ je dobrog zdravlja. Ako bolujete od bilo kakve bolesti jetre, redovito pijte surutku.

Ovaj stari narodni lijek može značajno pomoći kod: – hroničnog umora i stresa – debljine i prejedanja – visokog pritiska – pada imuniteta – želučanih tegoba – bolesti jetre – kandide – čišćenja organizma od toksina

recepti-i-zdravljr.info

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*