Emotivna poruka jednog roditelja svim Bakama i Dekama

Bili su tu da nam pomognu od samog početka. Sa svim što nam je potrebno, kad god nam zatreba!U ime svih roditelja sveta, želim da se zahvalim svim bakama i dekama na njihovoj posvećenosti, saosećanju, strpljenju i ljubavi!

Bili su tu da nam pomognu od samog početka. Sa svim što nam je potrebno, kad god nam zatreba. Oni vole našu decu kao svoju, i možemo da im 110% poverimo živote naše dece.Kao da ne moramo ni da se brinemo ni za trenutak kada su baka i deka tu – jer znamo da su stvari pod kontrolom. Oni su tu za proslave, za dolazak nove bebe, i za stvarno teška vremena kad znaju da nam je potreban dodatni par ruku. Kose naše travnjake, kupuju prelepe plišane životinje kada se naše bebe rode, i pomažu nam u svakom smislu.

Baka po majci: Zašto nam je obeležila detinjstvo i zašto nas više voli od očeve majke!=Oni ispunjavaju naše specifične zahteve roditelja i govore našoj deci ne samo da su lepi i dobri – već su i jaki, inteligentni, moćni, zabavni, kreativni i ljubazni.

Hvala svim dekama koji se uvek sete da donesu neku zanimljivu i ukusnu poslasticu zbog koje se mališani naprosto ozare i oduševe svaki put!Hvala bakama koje prave najbolju pileću supu na svetu!

Hvala bakama i dekama koji paze našu decu kao da su njihova, kako bismo mogli da odemo na posao bez trunke brige o deci, jer znamo da su u sigurnim rukama!Svim bakama koje ljuljuškaju naše bebe da ih uspavaju da bismo mi napravili malu pauzu i odmorili se.

Svim dekama koji idu da pokupe dečicu iz škole i dovedu ih kući.Svim bakama koje uvek znaju da kažu pravu stvar u pravo vreme.I spisak je dug, ima još bezbroj stvari na kojima bismo mogli da im zahvalimo.Osećam se kao da nikada ne mogu odužiti bakama i dekama za sve što su učinili za nas i što nastavljaju da čine za nas. Volela bih da mogu da dobijem na lutriji i da ih pošaljem na putovanje gde god žele. Voleo bih da mogu da im kupim nove automobile, da ih pošaljem u spa, ili magično obrišem neke njihove brige.

Ali, stvarno ne mogu. Ne u ovom trenutku. Ne dok smo u ovoj etapi roditeljstva i gradimo naše živote i pronalazimo svoje osnove i sve to shvatamo. Ponekad se osećam tužno i krivo mi je zbog toga. Zato što želim da im dam ono što nam daju sve vreme – stabilnost, udobnost, sigurnost, veru i pomoć.

Jer, cenimo vas.Zahvalni smo vam.Potrebni ste nam.Pozdravljamo vas.Zahvaljujemo vam na svemu.Volimo vas.Konačno vas razumemo!

izvor zenskikutak.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*