Ima 16 godina, još uvek ide u školu, a ima dvoje dece: “Teško mi je, ali ih mnogo volim”

Tinejdžerka iz Indiane postala je hit na društvenim mrežama nakon što je sa pratiocima počela da deli trenutke iz svog privatnog života. Pored toga što je šesnaestogodišnjakinja koja poput svojih vršnjaka ide u srednju školu, Ava je i majka dvoje djece.

Ava King svakodnevno deli objave u kojima pokušava da objasni kako je to biti srednjoškolka i u isto vreme majka dvoje dece.

Naime, Ava je, kako tvrdi, imala dve neplanirane trudnoće. Prvi put je zatrudnela sa samo 13 godina, a sina Jordana donela je na svet 2020. godine, dok ćerka Aveja sada ima 8 meseci.

Na svom TikTok profilu na kojem je prati preko 117 hiljada ljudi, najpopularniji video je onaj u kojem je pokazala kako izgleda jedan dan njene srednjoškolske svakodnevice.

Video prikazuje kako ona, nakon završnog testa u školi na kojem je ostvarila odličan rezultat, odlazi po svoju decu koju do tad čuva njena baka.

“Jako je teško, ali mnogo volim svoju decu”, napisala je u opis videa.

Po decu je vozi njen najbolji prijatelj, a iako su neki mislili da su njih dvoje par, ona je objasnila da su samo jako dobri prijatelji. Ava, zatim, s decom odlazi kući gde je čeka njena majka i sestre koje joj pomažu u svakodnevnim obavezama.

Iako je na snimku prikazala samo delić svoga dana, suočila se s brojnim kritikama, ali i pohvalama, piše Klix.ba.

Dok mnogima nije bilo jasno kako je mogla da bude tako nepromišljena, drugi su hvalili njenu hrabrost.

“Skidam ti kapu jer si nastavila sa školovanjem. Sve stižeš, ti si divna majka”, napisala je jedna osoba.

Kada je saznala da je trudna uhvatila ju je panika jer je, kako kaže, koristila pilule.

“Jednostavno mi je izostao ciklus. Koristila sam pilule, ail izgleda se da ih nisam uzela kada je trebalo, zato nije uspelo. Zatim sam sabrala 2 i 2”, prepričala je.

Oca svoje dece upoznala je na jednoj od njegovih košarkaških utakmica i “zaljubila se do ušiju”. Ipak, priznaje da je saznala da je varao za vreme trudnoće i da se kasnije zbog toga suočavala i sa depresijom.

“Imali smo toksičan odnos, ali uvek ćemo se voleti na neki način. Meni je stalo do njega”, rekla je i dodala kako neće biti s njim dok se neke stvari ne promene.

Avu prate i na YouTubeu gde ima preko 62 hiljade pratilaca, a tamo ima i video njenog porođaja. Ona se nada da će druge žene naučiti nešto iz njenog iskustva.

“Najveći izazov kada ste majka je činjenica da to nikada ne prestajete budete. Zaista je teško, pogotovo na početku. Nikada se ne vratite u normalu”, zaključila je ona.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*