Ko je majka deteta sa ilustracije

Kao što je prikazano na slici dve žene sede u sobi jedna nasuprot drugoj dok se na podu između njih igra mali dečak. Pitanje glasi: koja je, po vašem mišljenju od ove dve žene majka deteta? Tačan odgovor je samo jedan, ali bez obzira na to šta ste odabrali, on će reći mnogo o vašoj ličnosti.

Žena s leve strane

Odmah da vam kažemo da je oko 70 odsto ispitanika dalo isti odgovor, iako on nije tačan. Međutim, ne treba isključiti da ste izabrali ženu s leve strane jer jednostavno niste želeli previše da se unosite u sliku i previše je analizirate.

Međutim, postoji razlog zašto ste izabrali baš ovu opciju.

Vi ste veoma kreativna osoba, a taj kvalitet se manifestuj eu vama tokom celog života – još od ranog detinjstva. Imate veoma razvijenu maštu, a ponekad čak i previše. Bukvalno ste u stanju da za nekoliko sekundi “nacrtate” u glavi nešto što niko nije opisao pre vas. Zahvaljujući ovom kvalitetu, s pravom vas smatraju osobom neverovatne mašte i s velikim smislom za humor. Osim toga ste vrlo ljubazni i saosećajni. Ljudi vole da slušaju vaše savete i podrška ste koju veoma cene. Radoholik ste i postoji velika mogućnost da ćete postići mnogo toga u životu, iako to primarno nije vaš cilj. Za vas je porodica jedna od najvažnijih stvari na svetu i ne sumnjamo da ćete je imati u bliskoj budućnosti, ako već do sada niste uspeli.

Žena sa desne strane

Kada se deca igraju sa igračkama, ona se podsvesno uvek barem malo okreću roditeljima. To je zbog činjenice što deca, šta god da rade, podsvesno traže odobrenje od roditelja.

Dakle, odgovorili ste tačno.

Vi ste mnogo inteligentniji nego što mislite. Činjenica je da imate veoma razvijenu levu hemisferu mozga u kojoj se nalaze oblasti odgovorne za logiku i analizu. Nije ni čudo što ste tako brzo dali tačan odgovor na testu. Sigurno je da ste i na poslu osoba koja prva donosi pravu odluku ili zaključak. Zahvaljujući racionalnosti, možete biti sjajan savetnik. A činjenica da ste takođe veoma društveni pomaže da stvorite mudrost koja će vam biti od velikog značaja pri donošenju životnih odluka, prenosi telegraf.rs.

Istovremeno ste veoma iskreni, odani i iskreni. Štaviše, posedujete jedan neverovatan kvalitet: kada su u pitanju romantične veze, postižete ih lako i bez napora. Objašnjenje za to je veoma jednostavno – društvenost i praktičnost vam ne ostavljaju šansu da omanete.

izvor prva.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*