Kome biste ustupili svoje mesto u autobusu

Zamislite scenu. Vozite se autobusom i u jednom momentu ispred vas vidite trudnicu, dedu i jedno dete kako stoje. Postavlja se pitanje – kome biste ustupili svoje mesto u autobusu? Ko prema vašem mišljenju ima prednost?

Ako ste izabrali dete… Znači da ste fokusirani na svoju budućnost, a ne nosite baš najbolje uspomene iz prošlosti, pa zato ne volite da joj posvećujete mnogo pažnje. Volite da se smejete, aktivni ste i agilni. Optimisti do koske. Ljubaznost je vaš najbolji kvalitet.

Ako ste izabrali trudnu ženu… Znači da ste osoba koja o problemima razmišlja sveobuhvatno. Istovremeno, volite da analizirate tuđe postupke i sve stvari koje se dešavaju oko vas. Na žalost, ova sposobnost primećivanja sitnica i njihovo dešifrovanje zna da vam donese i probleme i poteškoće, prenosi crnobelo.rs.

Ako ste izabrali dedu… Znači da ste osoba visokog morala i tradicionalnih razmišljanja. Nijedna situacija ne može da naruši vašu strogost. Mentalno ste jaki i stabilni, a to vam mnogo pomaže u ostvarivanju svakodnevnih ciljeva. Naučeni ste da funkcionišete sami. Gužva i galama vam nisu prijatni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*