Lagao je KOLIKO IMA GODINA sve dok nije PRISTALA DA SE UDA ZA NJEGA, saznala je u najgorem trenutku i evo šta je uradila

Jedna 29-godišnjakinja otkrila da je pristala da se uda za 17 godina starijeg muškarca i tada je shvatila da je on celu vezu laže.

Svog verenika je upoznala 2020. godine, a tek je nedavno saznala da je laže o svojim godinama. Kada su se upoznali on je tvrdio da ima 35 godina i iako je izgledao puno starije, ona je odlučila da mu veruje.

„Uvek sam mislila da izgleda starije, ali nisam imala dokaz. Bila sam skeptična oko godina jer mi nikada nije dao da vidim njegova dokumenta“, rekla je na Redditu.

Nedugo nakon početka veze, počeo je da vrši “pritisak” na nju da „stvari podignu na ozbiljniji nivo“.

„Bilo mu je važno da se brzo skrasi sa mnom, ali ja sam odbijala njegove ponude jer još nisam bila sigurna želim li da se udam za njega“, dodala je.

„Upoznao me sa svojom porodicom i stalno forsirao da prihvatim njegovu prosidbu kako bismo što pre zasnovali svoju porodicu, a pritisak je rastao dok nisam ove godine konačno rekla da“, rekla je.

Ubrzo nakon toga, par je zajedno ispunjavao obrazac sa ličnim podacima za venčanje i tada je saznala istinu o njegovim godinama.

„Sedila sam pored njega kad je čoveku koji mu je dao obrazac rekao da ne vidi dobro i da mu trebaju naočare za čitanje. Bila sam iznenađena jer to nisam znala. Čovek ga je pitao za godinu rođenja i slučajno sam ga čula kako kaže 1976. godina, što znači da ima 46 godina, a ne 35 kako mi je tvrdio“, objasnila je.

Sada je, kaže, jako povređena i želi sa njim da raskine.

„Nikada nije trebalo ni da pristanete na brak sa muškarcem koji vam je od početka bio sumnjiv“, složili su se na Redditu.

izvor prva.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*