Mladoženja nije umeo da uradi ono što bi i deca iz osnovne škole znala: Mlada odmah otkazala venčanje

Svaka osoba ima svoja očekivanja od budućeg supružnika, ali neki su spremni da se prilagode, dok drugi ostaju čvrsti u svojim kriterijumima. Jedna mlada iz Indije pripada drugoj kategoriji i nije mogla da toleriše čoveka koji nije umeo da izbroji novčanice od 10 indijskih rupija, čak i ako je to značilo da će ga ostaviti pred oltarom.

Rita Sing (21) iz Farukabada je otkazala svoje venčanje nakon što je mladoženja imao poteškoće u prebrojavanju nekoliko novčanica od 10 rupija. Njegova greška se dogodila pred sveštenikom koji je obavestio porodicu devojke o tome, prenosi Times Now News.

Kada je čula za njegovo neobično ponašanje, porodica je odlučila da ga testira. Dali su mu 30 novčanica od 10 rupija i zamolili ga da ih prebroji, ali on nije bio u stanju da izvrši zadatak, jer nije umeo da broji. To je bio kraj za mladu i ona je napustila svadbu, odlučivši da otkaže brak.

Mladin brat je naknadno izjavio da njihova porodica nije bila svesna da je mladoženja “mentalno slab”.

  • Brakovi se obično sklapaju u poverenju, a posrednik je bio bliski rođak, pa smo mu verovali i nismo upoznali mladoženju. Kada nas je sveštenik obavestio o njegovom čudnom ponašanju, odlučili smo da ga testiramo i dali smo mu 30 novčanica od 10 rupija da izbroji, što nije uspeo. Pošto je Rita saznala za njegovo stanje, odbila je da se uda za njega – rekao je Mohit Sing za lokalne medije.

Međutim, odbijanje mlade da se uda za momka dovelo je do svađe između dve porodice, a iako su policajci pokušali da posreduju, mlada je bila nepokolebljiva u svojoj odluci.

izvor prva.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*