Moj dečko je savršen na svim poljima, sem u krevetu, gde je UŽASAN

Svaki čovek ima svoje vrline i mane, a i svaka veza ima lepe trenutke, ali i one manje lepe trenutke.Isto tako, poznato je da je većini ljudi seks vrlo bitan element veze i da kada postoje problemi na ovom polju, veza polako postaje labavija.Jedna devojka se požalila da joj loš seks predstavlja veliki problem.
“Sa svojim dečkom sam već dve godine u vezi. Volim ga, poštujem i veoma nam je zabavno u svakom trenutku. Sve je savršeno, sem seksa”, iskrena je ova devojka.
Ona kaže da njen partner deluje kao da nema dovoljno samopouzdanja i ne radi ništa posebno što bi je dodatno uzbudilo.“Primećujem da on uživa, ali uvek radi sve isto, nema nikakvu novu inicijativu i vrlo je tih, pa čak sumnjam da li ga uopšte privlačim. Često deluje vrlo čudno i nelagodno kada imamo seks, a ne bi trebalo tako da bude nakon dve godine”, kaže ona.
Priznaje da njih dvoje nikada nisu razgovarali na ovu temu i da ju je sramota da započne sa pričom, a takođe ne bi želela da povredi njegova osećanja.
“Moji prethodni momci su uvek bili samouvereni u krevetu i oni su, na neki način, vodili mene. Uvek sam znala šta žele i šta ih uzbuđuje, a kod sadašanjeg dečka ništa ne znam”, rekla je ova devojka.Dodaje da je njegov slučaj drugačiji.Naime, on je imao samo jednu ozbiljnu vezu, koja je trajala pet godina i posle toga je spavao samo još jednom sa nekom drugom devojkom.Stručnjak za probleme u vezama, Kolin Nolan, posavetovala je devojku da skupi hrabrost i da na što blaži način porazgovara sa svojim partnerom o ovom problemu, kako bi što pre mogli da zajednički pronađu rešenje, piše Mirror.co.uk, a prenosi Objektiv.

izvor prva.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*