Muškarac nije ustupio mesto trudnici u autobusu – razlog je iznervirao mnoge

Umorna trudnica u osmom mesecu trudnoće podelila je svoje iskustvo iz gradskog prevoza na društvenim mrežama. Obratila se drugim ženama za savet, kada je doživela neprimereno ponašanje od strane nepoznatog muškarca u autobusu.

U objavi u Reditu, žena je navela da je to jutro krenula na posao i da se obično vozi autobusom i da u tim jutarnjim časovima ima gužve. Međutim, ulaskom u autobus, spazila je slobodno mesto i taman da sedne, pored je sedeo muškarac u odelu koji je stavio ruku na prazno sedište.

“Zamolila sam ga da pomeri ruku, on je rekao da je mesto zauzeto. Navodno, odmarao je svoju ruku, kako je potom dodao”, napisala je žena na Reditu, prenosi Mirror.

Devojka mu je ponovila da je umorna i da je zbog trudnoće boli kičma, ali oni nije promenio mišljenje. U tom momentu, odlučila je da sedne preko njegove ruke i tako zauzme prazno mesto.

“Tada mi je već bilo dosta. Leđa su me ubijama, pa sam morala da sednem”, rekla je.

Muškarac se tada prestravio i pokušao je da brzo pomeri ruku, vičući da je nepristojna.

“Počela sam da se raspravljam sa njim, ali on je odustao uz kratak komentar da mi je postupak neprimeren i bez poštovanja. Svi su gledali u mene, ja sam sedela i pomalo osećala sram”.

Žena je, po povratku kući, situaciju ispričala suprugu koji je stao na stranu nepoznatog muškarca iz autobusa i ponovio joj da se zaista ponela neprimereno.

Korisnici Redita brzo su je uverili da uopšte nije pogrešila i mnogima je to bilo prilično smešno, a jedna osoba je napisala: “Ne mogu da verujem da si ukrala mesto njegovoj jedinoj ljubavnici”.

“Nisam trudna i učinila bih isto. Šta, dovraga on misli; da može osobi da uskrati mesto za koje je i sama platila?”, dodala je još jedna korisnica.

izvor prva.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*