Muške laži na koje žene često padaju: Koliko ste puta čuli ove rečenice

Muško-ženski odnosi znaju da budu veoma komplikovani. Želje i emocije često znaju da se ne poklope, što dovodi do laganja, manipulativnog ponašanja i kalkulisanja. Bez obzira na to koliko ste inteligentni ili uspešni, emocije vrlo često znaju da nam pomute pravu sliku o nekome.

Prema nekim istraživanjima, muškarci su ti koji su skloniji laganju i manipulativnom ponašanju. Kada vas ne posmatraju kao osobu za ozbiljnu vezu ili mu niste prioritet onda će izgovoriti jednu od ovih rečenica.

  1. Još uvek nisam spreman za vezu

Ovu rečenicu ste sigurno već dosad čuli. Toliko se često izgovara da postaje jedan od čestih izgovora za izbegavanje ozbiljne veze. Uglavnom je izgovaraju muškarci kada ih samo strast veže za određenu ženu. Ove reči nećete čuti od osobe kojoj se zaista dopadate. Muškarci na ovaj način samo kupuju vreme i pokušavaju da ostvare svoje površne i kratkoročne ciljeve.

  1. Mnogo sam zauzet / imam previše posla

U današnje vreme, kada je život dosta brži i pun obaveza, prirodno je da vaš partner neće uvek imati vremena da vam se posveti. Ali, kada počnete da primećujete da se vaša voljena osoba ponaša hladnije, radi više nego uobičajeno, ne postavlja vas kao prioritet ni kada je u mogućnosti – dobro razmislite o njegovom ponašanju.

  1. Nikada nisam upoznao devojku kao što si ti

Muškarci znaju da se žene zaljubljuju u ono što čuju. Ne padajte lako na slatkorečivost i osvrnite se na njegova dela. Kada žele da zavedu, mogu izgovoriti ovu rečenicu samo da bi ostvarili šta su zacrtali. Ne dozvolite da vas olako zavede, jer su velike mogućnosti da je ovu frazu izgovarao i drugim devojkama.

izvor b92.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*