‘Nisam znala da sam trudna sve dok mi nije pukao vodenjak, a pila sam kontracepcijske pilule’

Trudnoća ju je iznenadila jer je cijelo vrijeme pila kontracepcijske pilule. Objasnila je kako se jedno jutro probudila s bolovima u trbuhu i leđima, a obitelj ju je brzo odvezla u bolnicu sumnjajući na upalu slijepog crijeva. Kad je stigla na hitnu brzo je postalo jasno da treba roditi.

Hannah Violet (25) samohrana je majka djevojčice (5) koja na TikToku redovito objavljuje sve o iznenadnom rođenju njezine kćeri. Naime, nije ni znala da je trudna sve do 50 minuta prije poroda.

– Tata me pronašao ujutro u kupaonici dok sam se grčila od bolova. Nazvali su hitnu i rekli su nam da je moguće da imam upalu slijepog crijeva. Stigli smo u bolnicu i htjeli su mi izvaditi krv, ali ja sam se toliko previjala od bolova da to nije bilo moguće – ispričala je Hannah u videu.

U bolnici je ubrzo postalo očito da se Hannah sprema roditi.

– Dolazimo u bolnicu i žele mi uzeti krv, ali previše me boli da ostanem mirna. Dvije sekunde kasnije pukao mi vodenjak i tad su mi rekli da imam trudove. Odveli su moje roditelje u drugu prostoriju da im objasne što se događa, da im kažu da će biti baka i djed – priča.

Dodaje da je tražila da mama bude s njom na porodu, a da je tata ostao u čekaonici i zvao njezinog brata kako bi mu rekao što se događa.

– 50 minuta nakon toga rodila sam djevojčicu – rekla je.

U komentarima ispod javili su se žene koje su prošle slično iskustvo. Unatoč pilulama, ostale su trudne i doznale to tek nakon nekoliko tjedana.

– Ja sam doznala u 27. tjednu trudnoće – napisala je jedna.

– Unatoč piluli, otkrila sam da sam trudna u 34. tjednu – dodala je druga.

Čini se da je Hannah imala pomiješana iskustva s medicinskim timom koji je bio zadužen za njezinu brigu.

– Rodila sam 50 minuta nakon što sam saznala da sam trudna, a zatim sam morala provesti dva dana u bolnici s primaljama koje nisu imale nikakvu podršku – rekla je u jednom od prethodnih videa.

No u drugom videu je objavila zahvalu medicinskoj sestri koja se brinula za nju.

– Bolničarki koja je ostala uz mene cijelo vrijeme nakon što sam saznala da sam trudna i koja mi je pomagala tijekom poroda – nikad te neću zaboraviti – poručila je.

izvor 24sata.hr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*