“Oženi se da bi uvek imao skuvano”: Žena upalila stari suprugov telefon, ono što je u njemu videla strašno ju je naljutilo

Jedna žena, koja je želela da ostane anonimna, neprijatno se iznenadila kada je u suprugovom mobilnom telefonu pronašla poruku koju je poslao svom prijatelju.

Nakon toga je odlučila da ovu priču podeli sa pratiocima na društvenim mrežama.

Naime, kako je objasnila, tražila je stare mobilne telefone u kući da bi proverila da li još uvek rade, a onda je na jednom od njih ugledala poruku koju je njen suprug slao prijatelju.

“Gledala sam da li je sve s njih obrisano i videla reč ‘žena’ pa sam otvorila da vidim o čemu je reč i shvatila da se radi o prepisci između mog supruga i njegovog najboljeg prijatelja”, ispričala je.

“Moj muž mu je napisao “treba hitno da nađeš ženu, pa ćeš uvek imati skuvano i nekog za seks…”, nastavila je i dodala da su zajedno 17 godina, u braku 15, a da ga nikad pre nije čula da tako govori, piše Klix.ba.

“Ne mogu da ne budem razočarana, iskreno. Nisam pročitala ništa drugo pa nemam pojma da li tako priča često ili ne. Suprug mi je inače tih i suzdržan i retko se šali”, zaključila je.

“Ja bih to doživela kao uvredu i nepoštovanje s jedne strane, a s druge strane možda je samo hteo da olakša prijatelju”, komentarisale su žene.

Bilo je i onih kojima nije jasno u čemu je problem.

“Budi srećna ako ti je to najveći problem u braku”, glasio je jedan je od komentara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*