Rešila je da prekine torturu i saznala jezivu istinu o svom dečku

Ova devojka je mislila da je u srećnoj vezi, pomagala je svom momku, bodrila ga i bila mu podrška u svemu. Vremenom se on promenio, počeo da je vređa, a na kraju i otišao. Ispostavilo se da je to bilo najbolje što je moglo da joj se desi.

“Kad smo se upoznali rekao mi je da me obožava jer sam ambiciozna i ne zavisim od drugih. Smatrao je da nisam kao druge devojke i da mogu da postignem mnogo.

Bila sam mlada i nisam znala da muškarac koji izgovara takve reči nije muškarac kojeg želiš pored sebe. Ipak, bio je u pravu. Bila sam pametna i snažna i njegovo mišljenje o meni nije bilo bitno. Nasmejavao me je i uživala sam u njegovom društvu. Uskoro smo počeli da se zabavljamo.”

Ona se borila za svoj uspeh, a uz to je i bila emotivna podrška njemu kada je odlučio da pokrene svoj posao.

“Pomogla sam mu da ostvari san i otvori dvoranu za boks. Dala sam mu predlog kada je smišljao ime, i bila uz njega u svim teškim trenucima.”

Kada je shvatila da ustvari i nije super žena, da je premorena i da radi dva posla istovremeno, zamolila je momka da preuzme deo posla. Naljutio se i rekao kako joj pomoć nikada i nije tražio.

Osećala se saterano u ćošak jer je uložila veliki trud, sve je radila iz ljubavi, a on nije umeo to da ceni.

Nakon ovoga, situacija se samo pogoršavala i krenulo je verbalno napadanje i omalovažavanje.

“Jedne večeri smo bili kod prijatelja i jeli smo. Odjednom je počeo da udara po tanjiru. Kad sam ga pitala šta mu je, rekao je kako ne može da sluša više moje žvakanje. Nisam dovršila večeru.”

Kada joj je umrla baka on se nije udostojio da dođe na sahranu, jer je bio prezauzet teretanom. Posle toga je išao na žurku.

“Od srećnog para, postali smo onaj na koga se žale svi susedi. Stalno se drao na mene i sve mu je smetalo.Otišao je iz stana i nije se javljao danima. Kada me je udostojio poziva rekao je kako je teretana njegov žitot i kako u njemu nema mesta za mene. Tek tada sam shvatila da je on taj koji je lud i da nisam krivac. “

“Izgradila sam njegovu karijeru, a onda sam bila izbrisana iz života”.

izvor blic.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*