Rešite jednostavan test ličnosti: Koje dete vas najviše asocira na vas

Nemoguće je da sami sebe procenite trezveno i objektivno, pa vam zato nudimo kratak test koji će to učiniti umesto vas.

Često, koliko god da naporno i povezano razmišljamo, teško nam je da neke stvari razumemo i protumačimo.Na vama je da dobro pogledate ilustraciju na kojoj se nalazi 6 dečijih silueta i da odgovorite:

Dete broj 1

Preko ovog izbora otkrivate da ste rezervisana osoba koja je sklona da krije svoja osećanja i emocije. Verovatno ste u životu patili i doživeli traumu posle koje ste postali hladni i distancirani.

Dete broj 2

Devojčica koju ste izabrali otkriva da ste osoba sa mnogo psiholoških blokada. Mnogo sanjate, maštate i fantazirate, ali nikako ne preduzimate akciju.

Dete broj 3

Detence koje ste izabrali ukazuje da ste radoholičar koji ne razlikuje dan i noć. Lenjost vam je najgori neprijatelj. Iako je ambicioznost sasvim poželjna, ipak pripazite da vas posao ne natera da zapostavite svoje emotivne potrebe.

Dete broj 4

Izbor otkriva da ste pravi istraživač u životu. Ove osobe su vođene željom da otkrivaju nove stvari. Stalno ste u pokretu i dosada je nešto što ne želite da osećate.

Dete broj 5

Izbor otkriva da ste osoba koja se lako zaglavi u sopstvenim problemima. Skloni ste žalbama i prigovorima, pa to smanjuje vaše šanse da objektivno sagledate realnost. Vreme je da više razmišljate o rešenjima.

Dete broj 6

Dete koje se ljulja znak je da ste ambiciozna osoba. Ne volite da upadate u rutinu i mrzite preterano planiranje. Potrebno je samo da više verujete u sebe i svoje planove.

izvor prva.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*