Savet svim ženama koje se viđaju sa zauzetim muškarcima

ednom prilikom sam govorila o svom iskustvu zaljubljenosti u oženjenog čoveka. To nije nešto čime se ponosim, ali je nešto o čemu sam odlučila da više ne ćutim, niti osećam neprijatnost, posebno nakon svih ovih godina nakon afere.

Mnoge žene javile su mi se nakon mog članka, moleći me za savet, pitajući se kako su završile na jednom tako mračnom mestu te tražeći izlaz iz te veze ali, po mogućnosti, sa što manje bola.. Imam par saveta za sve žene koje su se našle u ovoj nezavidnoj poziciji “druge žene“. Izađite iz te veze.

Znam da se jako bojite da ćete oSetiti još dodatnog bola, ali to što ostajete sa njim a on nema namere da ostavi svoju suprugu zbog vas doneće vam svakako još više. Znam da ovo nije ono što želite da čujete, nije bilo svejedno ni meni onda kada sam morala da priznam i suočim se sa time.

Nemojte biti zatvorenik osobe koja nije mogla biti verna osobi kojoj se obećala za celi život. Neće moći ni vama. Što više živite u balončiću negacije, i što se više nadate da će on ostaviti svoju suprugu zbog vas , sve više upadate u život obavijen velom tajni, suza i bola. Niste loši ni pokvareni.

Greška vam se jednostavno dogodila. Ali time što očajnički pokušavate da budete deo te greške i nakon što ste shvatili da je to loše, doneće samo još više bola vama i ljudima koji vas okružuju i umesto da podignete svoje lice ka svjetlu , nastavićete da živite u tami. Ne biste trebali stalno da budete u strahu.

Da li me voli? Da li me želi? Da li će me nazvati? Ovako ne funkcioniše zdrava veza i svaki od ovih pokazatelja koji vam se javlja u mislima signal je da se dešava nešto pogrešno. Muškarac koji je odlučio da prevari svoju suprugu sa vama je osoba koja nikada neće moći da uspostavi zdravu komunikaciju ni sa kim, tako ni sa vama.

On ostavlja svoju suprugu da bi bio sa vama – isto bi, vrlo verovatno učinio i vama kada za to vidi priliku. To ne znači da vi ne vredite to jednostavno znači da ta osoba ima ustaljeni šablon loše percepcije ljubavi i odnosa. Problem se u osnovi nalazi u osobi koja vara svoju suprugu i moj vam je iskreni savet da ne budete deo te izdaje.

Afera ne može da popravi i zaleči apsolutno ništa – ni njegov odnos sa svojom suprugom, niti vaš odnos, niti bilo koji drugi odnos sa ljudima koji se tiču vas oboje – naprotiv. Iako ćete isprva biti zavisni o tom osećaju, vreme će učiniti svoje i to će izblediti i ostaviće vas sa tonom krivice.

Savet ženi koja ovo čita i koja se pronašla u ovim redovima takođe je: presecite ove toksične veze, promenite broj, učinite šta god da je potrebno da sačuvate svoju budućnost. To je savet žene koja se godinama nadala ljubavlju osobe koja nije mogla isprva da voli sebe, a kamoli druge. Mislite na sebe i samo na sebe. To je moj najiskreniji savet.

izvor zenskikutak.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*