Šta vaša visina govori o vašoj ličnosti

Popularna verovanja kažu da je visina povezana sa našim intelektom, ali verovali u to ili ne, ovakvi testovi ličnosti nas uvek zabave!

140 -150 cm – Pametna i visprena osoba

Vi ste veliki mislilac. Vaše misli i ideje su najvažnija stvar. Volite da, u tišini i samoći, razmišljate o svojim teorijama, stavovima i pogledima. Vi ste introvertna osoba. Slažete se sa onima koji vole da misle i da uče. Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu. Pokušavate da radite ono što je ispravno, čak i ako se većina sa vama ne slaže.

150 -160 cm – Pronicljiva i filozofska osoba, jedinstvena u duhovnom smislu

Pored vas nema nikoga vama sličnog. Veoma ste intuitivni, i pomalo čudni. Često vas razumeju pogrešno, i to vas boli. Vama je neophodan lični prostor. Treba da razvijate svoju kreativnost, ona zahteva poštovanje drugih. Vi ste osoba koja jasno vidi tamne i svetle strane života. Veoma ste emotivni.

160 -170 cm – Zanimljiva i uzbudljiva ličnost

Odgovorna osoba koja voli da brine o drugima. Verujete u pošten posao i lako preuzimate odgovornost. Imate dobar karakter. Izazivate poverenje kod drugih ljudi. Vi ste snažna, komunikativna, brza i duhovita ličnost. Uvek postoji nešto zanimljivo što možete ispričati drugima. Voljeni ste i prihvaćeni u društvu.

170 -180 cm – Sigurna i dominantna osoba

Veoma ste nezavisni. Vaš moto je „Uradi sam“. Oslanjate se samo na sebe. Znate kako da ostanete jaki za sebe i druge ljude, one koje volite. Vi znate šta želite i ne plašite se da idete u susret tome. Jedino, što zahtevate od drugih je da budu iskreni prema vama. Spremni ste za istinu, prenosi 24sedam.rs.

180 – 200 cm – Veoma ste nezavisni

Pored vas nema nikoga vama sličnog. Veoma ste intuitivni, i pomalo čudni. Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu. Pokušavate da radite ono što je ispravno, čak i ako se većina sa vama ne slaže. Nikada se niste razočarali u vama bliske ljude, romantični ste i dobar ljubavnik/ca.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*