Što ste prvo ugledali na ovoj slici? Evo što to govori o vama

Mnoge slike su napravljene tako da nam zavaraju mozak. Mislite da vidite jednu stvar, a onda se odjednom pred vama pojavi njih nekoliko.

Ovo je jedna takva.Što ste prvo ugledali na ovoj slici?

Svijećnjak

Imate široke poglede na svijet. Vaši su planovi uvijek grandiozni. To je dobro, ali često zaboravljate detalje i nijanse. Ljubazna ste osoba, velikog srca. Često vas drugi iskorištavaju pa treba da budete oprezni i birate prijatelje pozorno, kako biste izbjegli nevolje u budućnosti.

Žena

Suptilna ste i senzualna osoba. Skloni ste idealiziranju života i ponekad ne obraćate pozornost na stvarnost i stvari koje vas okružuju. Lebdite u oblacima. S jedne strane, to nije loše jer na svijetu ima malo romantike, ali s druge strane, iza sve te romanse, zaboravljate stvaran svijet sa svim svojim složenostima i razočaranjima. Ne zaboravite se barem ponekad vratiti u stvarnost. U suprotnom, život će vam se pretvoriti u konstantno skakanje preko prepreka.

Čovjek

Veoma ste mirna osoba. Svi koji su s vama jesu ugodni i sigurni, kao iza kamenog zida. Pažljivi ste i kreativni. Teško gubite živce. No postoji jedna stvar koju možete poboljšati: niste dovoljno pažljivi prema ljudima koji su vam bliski. Kako biste popravili situaciju, učinite i najmanji znak pažnje za ljude koje volite pa ćete svi živjeti mnogo sretnije.

Vatra

Niste kao drugi ljudi. Vaše je razmišljanje različito od standardnog. Imate svoju viziju svijeta i ljudi bliski vama ponekad vas ne razumiju. Nema veze. Glavno je da se ne mijenjate. Treba da zadržite ili čak poboljšate svoje samopouzdanje pa će sve biti dobro.

izvor dnevno.hr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*