Svekrva i svekar su hteli da zaustave njeno unapređenje na poslu, pa im je “upakovala” slatku osvetu

Odnos svekrve i snajke je oduvek bio problematičan, a ova priča ide u prilog tome. Zbog zahteva roditelja sada već njenog bivšeg muža, neimenovana žena im je pripremila slatku osvetu.

Jedna mlada tvrdi da su njeni svekar i svekrva namerno pokušali da spreče njeno napredovanje na poslu, a sve sa ciljem da je nateraju da sasluša njihove zahteve u vezi sa svadbom. Oni su tvrdili da je mlad previše opterećena svojom karijerom.

Međutim, njihov plan je izmakao kontroli kada je žena obukla jeftinu crnu haljinu na dan svog venčanja, a pre toga, iz inata iskeširala ogroman novac za otmenu poslovnu haljinu.

Mlada se nadala da će haljina kupljena iz osvete, njegovim roditeljima staviti do znanja da joj je posao podjednako važan kao i ceremonija venčanja, kao i da je uzalud ubeđuju.

Tražili su od muža da je stalno zove na posao

Ona se u međuvremenu razvela od svog muža, a korisnicima Reddita objasnila je koja priča se krije iz pomenute haljine.

“Roditelji bivšeg muža su hteli da moje venčanje bude kako su oni zamislili, ali nisam na to pristala. Moj bivši je znao da radim na unapređenju i rekao je roditeljima. Pokušali su da me zaustave u tome, tako što će me moj bivši stalno maltretirati na poslu, a kod kuće su počinjali svađe sa mnom kako bih bila iscrpljena da se fokusiram na posao, tvrdi ona i dodaje:

“Kad sam to rekla bivšem, rekao mi je ‘ako želiš da imaš imalo mira kod kuće, onda pristani na to što moji roditelji žele”.

Pobesnela je zbog manipulacije supruga i njegove rodbine i usledila je osveta

” Pronašla sam crnu haljinu za 40 dolara na internetu nedelju dana pre venčanja da mi posluži kao venčanica.

Neko vreme pre svadbe, šef mi je rekao da će moje unapređenje biti objavljeno na sastanku koje će biti tokom nedelje kada je venčanje i zakazano. Otišla sam do lokalnog dizajnera i kupila haljinu od 500 dolara za posao.

Zatim sam uverila roditelje bivšeg supruga, svu porodicu i prijatelje koje su pozvali da dođu kako bi saznali da sam potrošila mnogo novca na poslovnu haljinu i nešto malo para na haljinu koju sam nosila za venčanje.

Sećam se da sam mnogim ljudima govorila u stilu ‘venčanje mi jednostavno nije toliko važno koliko moj posao. To ih je postidelo.

Bivši svekar i svekrva su to užasno podneli, ali ona je svojom odlukom bila više nego zadovoljna. Osim toga, isplatila se i na duže staze.

“Na kraju sam haljinu dala mlađoj sestri bivšeg supruga… U međuvremenu, razvela sam se i odselila se,od toga je prošlo skoro decenija, ali na Fejsbuku sam videla da ona još uvek nosi tu haljinu na porodičnim okupljanjima. Sigurno da time uništava raspoloženje njegove majke “veštice”, piše Net.hr.

Da li podržavate mladu, kako biste vi postupili?

izvor prva.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*