Trojke stigle na svijet na vrlo poseban datum za roditelje

Spontani pobačaj je slomio srca roditeljima Ali O’Leary i Chrisu Deasyju. No uskoro je Ali zatrudnjela s trojkama. Što je još ljepše, trojke su stigle na svijet na vrlo poseban datum.Ali i Chris su imali jako divnu vijest za svoju 4-godišnju kćer, Georgiju. Postat će sestra.

Ali je saznala da je trudna te da treba roditi 2.8. Na žalost, imala je spontani pobačaj nakon samo mjesec dana.Nekoliko mjeseci kasnije par je dobio nevjerojatne vijesti. Ali je bila ponovno trudna. Svi su bili jako iznađeni jer se par još oporavljao od gubitka bebe.

„Nikada nisam zamišljala da bih tako rano mogla ostati ponovno trudna”, rekla je Ali, „Kada sam vidjela da je test pozitivan bila sam u šoku”.

No, to nije bilo jedino iznenađenje.

Roditelji su zatražili rani ultrazvuk jer su se bojali spontanog pobačaja.

Ali je rekla da je samo htjela provjeriti da bebino srce kuca. Dobila je mnogo više od toga – liječnik nije čuo samo jedno srce, nego dva – bili su to blizanci. Barem su tako mislili.

Slijedeći ultrazvuk otkrio je još jednu bebu.

„Bio je šok kada sam saznala da ćemo imati blizance, ali trojke! No, mislim da sam uspjela sve mirno podnijeti jer sam već prepatila bol spontanog pobačaja”, rekla je Ali, „Nije me pretjerano potreslo kada sam saznala da ćemo imati tri bebe. Samo sam željela da se rode zdrave – to je bila najvažnija stvar nakon pretrpljenog gubitka. Samo sam željela da prežive”.

Liječnici su jako pazili na Ali budući da joj je trudnoća procijenjena kao rizična. Sve je išlo kako treba dok je vodenjak nije puknuo u 31. tjednu trudnoće.Liječnici su pokušavali kupiti još vremena, ali je uskoro postalo jasno da trojke stižu na svijet.Najprije su Ali i Chris bili uzrujani jer bebe prerano dolaze, no tada su shvatili koliko je datum njihova preranog rođenja značajan. Bebe Lenny, Ted i Bruce su rođene 2.8. – na isti datum na koji je trebala biti rođena njihova spontano pobačena beba.

„Kada sam shvatila da su rođeni na datum na koji je trebala biti rođena beba koju smo izgubili postali smo jako emocionalni”, rekla je Ali, „No tada sam shvatila da je to tako trebalo biti. Vidimo ih kao dar s neba – oni su naša tri malena čuda”.

Trojke su sada kod kuće s mamom, tatom i starijom sekom te su zdrave.

Izvor: novizivot

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*