“Ubeđen sam da me je žena prevarila, ali nemam dokaze”: Da li je ovaj čovek ima pravo

Ispovest jednog muškarca, zainteresovala je Internet. Šta vi mislite? Gde ima dima, ima i vatre ili je nešto drugo u pitanju?

Mislim da me žena vara
Stalno sam u potrazi za dodatnim dokazima i postao sam detektiv u mnogim prilikama, njuškajući po njenoj torbici, porukama i istoriji kompjutera, bez radosti. Šta mogu da uradim? Pokušao sam da idem dalje i ignorišem svoje sumnje, ali one nastavljaju da bujaju. Nisam spavao, pijem previše i osećam se na ivici sve vreme.

Moja žena ima 38, ja 45 i u braku smo tri godine. Bilo je glatko, ali nedavno osećam da se nešto promenilo. Ipak, ne mogu da stavim prst na to šta se promenilo. Samo osećam da se udaljila. I dalje je ljubazna kao i pre, i otvorena sa svojim telefonom i kompjuterom. Ali nešto nije u redu.

Počeo sam da dobijam ovaj osećaj nakon zaključavanja. Moja supruga radi za dizajnersku agenciju i tražila je da svi počnu da dolaze u kancelariju svakog utorka. Provela bi celu nedelju planirajući šta da obuče, i bila bi zaista glamurozna.

Jednog utorka se vratila pripita. Spotaknula se kroz vrata, pa sam joj pomogao da uđe u krevet. Dok sam joj raskopčavao haljinu, zahvalila mi se i rekla: „Ti si dobar muž. Kad bi bar bio tako dobar kao moj šef.” Nasmejao sam se i pretpostavio da je piće pričalo. Ali dok sam joj pomogao da uđe u krevet, siguran sam da sam osetio dašak muškog losiona posle brijanja. Nisam mogao a da se ne zapitam da li se nešto dogodilo između njih ranije te noći.

Nisam to pominjao – moja žena mrzi kada preterujem, i ne želim da izazivam svađu ni zbog čega.

Na dobrom smo mestu, ali ne mogu da izbacim te brige iz glave. Šta ako se nešto dogodilo između njih? A šta ako ona želi da se to ponovi?

Komentari uglavnom složni.Mnogi su iskazali svoje mišljenje u komentarima.

“I dok se vašoj ženi možda ne sviđa vaša sklonost preteranom razmišljanju, ovo je nešto o čemu vredi razgovarati” glasi jedan od komentara.

“U mirnom i tihom trenutku objasnite svoje strahove. I sklopi pakt sa sobom da ćeš njen odgovor uzeti kao konačan. Ako se ništa nije dogodilo, za svoje dobro, ostavite sve i krenite dalje2 dodao je drugi.

“Da li su vas lagali u prošlosti? Možda ste bili pogođeni prethodnim neverstvom koje vas čini hiper-budnim”, mnogi su se složili sa ovim komentarom.

“Savetovanje bi vam pomoglo da ovo obradite.”

izvor novosti.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*