Žena podelila čudnu priču: Suprug i ja živimo odvojeno na dva sprata; deca su malo kod mene, malo kod njega

Iako se možda većina parova raduje zajedničkom životu, jedna žena je na TikToku podelila svoju čudnu svakodnevicu sa suprugom. Ispričala je da se sa partnerom najbolje slaže kada nisu u istom prostoru, tako da žive na različitim spratovima.

Na TikToku je takođe otkrila da je zajedno sa trogodišnjim partnerom prilikom kupovine gledala stanove koji su dvospratni, kako bi oboje imali dovoljno prostora.

Njen video je brzo prikupio preko 500 hiljada pregleda, a kako piše The Sun većini se dopala ideja.

“Delimo podrum, potkrovlje i stubište. Ostavljamo zadnja vrata otvorena da jedno drugom olakšamo, a deca mogu da borave na oba sprata, da dolaze i odlaze kada im odgovara”, rekla je u svom videu.

Na takav život su se zajendo odlučili, a njihovoj deci to nije čudno. Dodala je i zaključac – odvojen život za sada je definitivno ključ srećne veze, a objasnila je i zašto. Dok ona preferira maksimalistički dizajn, njen partner u domu insistira na minimalizmu. Takođe, njoj ne smeta neuredna kuća, dok njemu to izuzetno smeta.

Takve razlike u životnim stilovima dovele su ih do toda da žive odvojeno. Najbolje im je to što mogu da uživaju samostalno, bez smetanja jedno drugom.

“Ovo nam super funkcioniše i srećni smo. Mislim da ćemo tako ostati zaljubljeni do kraja života!”, dodala je devojka.

Mnogi korisnici Tik Toka ipak su ostali iznenađeni takvim suživotom partnera, ali bilo je i onih kojima se ovakva ideja svidela.

“Ovo je super! Mislim da je najgore kad moraš da se prilagodiš načinu života nekoga kako bi mu udovoljila”, napisala je jedna korisnica.

“Moj suprug i ja imamo odvojene spavaće sobe već 15 godina. Meni ovde nije ništa čudno”; dodala je druga, prenosi vecernji.hr.

izvor prva.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*