Hit dijeta za 14 dana 10 kilograma manje: Samo limun bez gladovanja!

Ova dijeta je vrlo jednostavna: svakog jutra pre doručka popiti određenu količinu limunovog soka pomešanog sa vodom. Limun dijeta je plan za čišćenje organizma i gubitak težine koji za 14 dana treba izvršiti detoksikaciju tela i pomoći da izgubite i do 10 kilograma. Ova dijeta je vrlo jednostavna: svakog jutra pre doručka popiti određenu količinu limunovog soka pomešanog sa vodom.

Dan 1: sok od 1 limuna pomešan sa 1 čašom sveže vode.Dan 2: sok od 2 limuna pomešan sa 2 čaše sveže vode.Dan 3: sok od 3 limuna pomešan sa 3 čaše sveže vode.Dan 4: sok od 4 limuna pomešan sa 4 čaše sveže vode.Dan 5: sok od 5 limuna pomešan sa 5 čaša sveže vode.Dan 6: sok od 6 limuna pomešan sa 6 čaša sveže vode.Dan 7: sok od 3 limuna pomešan sa 10 čaša sveže vode.Dodati 1 kašiku meda i piti smesu tokom celog dana.Dan 8: sok od 6 limuna pomešan sa 6 čaša sveže vode.Dan 9: sok od 5 limuna pomešan sa 5 čaša sveže vode.Dan 10: sok od 4 limuna pomešan sa 4 čaše sveže vode.Dan 11: sok od 3 limuna pomešan sa 3 čaše sveže vode.Dan 12: sok od 2 limuna pomešan sa 2 čaše sveže vode.Dan 13: sok od 1 limuna pomešan sa 1 čašom sveže vode.Dan 14: sok od 3 limuna pomešan sa 10 čaša sveže vode.Dodati 1 kašiku meda i pijte mešavinu tokom celog dana.

Ako vam je teško popiti sve odjednom, pijte koliko god možete, a ostatak ostavite za kasnije. Samo pazite da ga pijete najmanje jedan sat pre obroka. Ova dijeta se ne preporučuje osobama sa gastrointestinalnim problemima. Limun dijeta je posebno efikasna u jesen ili proleće, u vreme kada su našem telu potrebni dodatni vitamini i detoksikacija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*