Hit prizor snimljen u gradskom prevozu: Nastala prava zabava, pjevalo se i igralo uz “Plitak potok” dok su jedni u šoku, drugi đuskaju!

Snimak iz jednog gradskog autobusa u Beogradu kruži društvenim mrežama. Uhvaćen je jedan neobičan prizor tokom vožnje beogradskim ulicama, jer je u autobusu bila prava “mini” žurka. Kako se vidi na snimku nekoliko mladića je pustilo muziku i svi do jednog su pjevali i igrali uz pesmu “Plitak potok”.

Neke je ovaj prizor oduševio jer su mladići bili veseli i mnogima su izmamili osmijeh na lice, dok je nekolicina ljudi “blijedo” gledala i čini se po njihovim izrazima lica da nisu bili oduševljeni što se “žurka” održava baš u autobusu kojim se oni voze. Snimak se brzo proširio mrežama, prikupio je dosta lajkova i komentara, kako pozitivnih tako i negativnih.

ČUVENI PSIHOLOG OTKRIO: Ako žena ima OVU OSOBINU, muškarci će potpuno poludjeti za njom
Read more
“Nama ništa ne valja. Ako djeca ne ustanu starijem ne valja. Ako se zezaju, kao sad ne valja. Samo u Srbiji. Kakvi god da su, naši su. Svi smo mi bili ovakvi u njihovim godinama. A sad smo mi, matori super, a djeca ne valjaju. More bre”, “Mi, bar većina u mojoj generaciji, nismo bili ovakvi. Nismo slušali ovakvu primitivnu muziku”, “Kada ti nisu potrebna skupa kola, fensi klubovi, krimi priča, sponzoruše, d*oga i ostale pošasti da bi imao dobro zezanje, onda živiš zdravu, ludu i kreativnu mladost. Majstore, ima ulaz”, “Autobus ekspresno odvesti u šumu i iskrcati putnike. Nisu za grad, očito”.

“Ko su momci želim da se družimo”, “A ja kad idem prevozom, samo kontrola uđe”, bili su samo neki od komentara.

Pogledajte snimak:

Izvor:novi.ba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*