Imate oštru moć opažanja ukoliko uočite svih osam životinja na slici

Ako ste ljubitelj mozgalica i skrivalica, ovo je prava zanimacija za vas.Iako se čini jednostavna i laka, i nije baš tako.Zbunila je mnoge fanove iluzija.

U ovoj crno-bijeloj skici komplikovane šume sakrilo se osam životinja.Životinje su raznih oblika i veličina, ali nekako ipak uspjevaju da se kamufliraju među drvećem i granjem.

Možda ćete moći odmah da uočite jednu ili dvije životinje, posebno ako tražite određene dijelove tijela.Na primjer, u centru su dvije životinje i lako ih možete vidjeti ako ste u lovu na njihove njuške.

Ali pronalaženje svih osam životinja je težak izazov – pa imamo nekoliko stručnih savjeta koji će vam pomoći da ih ulovite.Počnite sa krajnje lijeve strane, a zatim skenirajte nadesno.

Ako i dalje imate problema, idite na vrh stranice i idite naniže – ali važno je napomenuti da je divlji život možda okrenut u različitim pravcima.Samo jedna životinja je dovoljno visoka da zauzme dužinu cijele slike.

Trebalo bi da možete prilično lako da vidite dvije životinje u centru kadra.Sa lijeve strane vidjet ćete tri životinje, uključujući jednu rijetku zvijer koju ste vjerovatno vidjeli samo u zoološkom vrtu.Još jedan trio se također krije na desnoj strani slike.

Najviša životinja je blizu desne strane, a iznad leđa ima dvije mnogo manje životinje.Dva preostala neuhvatljiva stvorenja se mogu vidjeti kako sjede u centru slike, a jedno leži na najvišoj grani.

izvor hayat.ba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*