Kada je pas počeo preterano da štiti bebu roditelji su odlučili da postave kameru: A onda je usledila stravična istina

Kada su roditelji primetili čudno ponašanje kod njihovog kućnog ljubimca rešili su da slede svoju intuiciju.

Roditelji iz Južne Karoline, Houp i Bendžamin angažovali su 22- godišnju dadilju za svog sedmomesečnog sina Fina. Aleksis Kan je delovala kao savršen izbor i oni su bili izuzetno zadovoljni.

Međutim, ponašanje njihovog psa Kiliana je postalo neuobičajeno jer je počeo izuzetno zaštitinički da se ophodi prema Finu. Baš u periodu kada je i Kan došla u kuću.

Pas je iz dana u dan postajo sve agresivniji prema dadilji i roditeljima njhov instikt da nešto nije kako treba nije dao mira. Odlučili su da provere šta se zapravo dešava u njihovoj kući tako što je Houp ostavila svoj telefon ispod kauča kako bi snimila šta se dešava dok ona i suprug nisu na poslu. Nakon što su preslušali snimak usledio je muk, bili su prestravljeni. Čuli su udarce, šamaranje, plač i galamu.

Ispostavilo se da je dadilja zlostavljala dete a da ih je ponašanje psa zapravo dovelo do istine. Zapitali su se koliko bi zapravo trajalo ovakvo zlostavljanje da nije bilo njihovog zaštitinički nastrojenog kućnog ljubimca. Kan je osuđena na tri godine zatvora i upisana je u registru kao zlostavljačica dece.

Izvor:http://mirisicvijeca.info/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*