Otkrila genijalan trik za skidanje Fleka sa bijele odjeće: “Kako ovo ranije nismo znali”

Ova mlada mama otkrila je da je uspjela skinuti mrlje sa bijele odjeće pomoću proizvoda koji je namijenjen za sterilizaciju flašica za bebe, koji je inače veoma povoljan.

“Sramota me je ovo da objavim, ali… Moja djeca vole da se igraju, istražuju i slično, pa su stalno uprljana, ali vidjela sam na Internetu ovaj trik i isprobala ga. Sada ću sve suknjice bijele majice prati na ovaj način, zaista sam impresionirana”, napisala je ona i priložila kao dokaz fotografiju bijele majice svoje kćerke nakon tretiranja ovim sredstvom.

Ovaj trik je oduševio mnoge korisnike društvenih mreža, a neki su zatražili od ove mame da objasni i kako izgleda cijeli proces.

“Vrlo je jednostavno – sterilizator i vodu pomiješajte u odnosu 1:3 u velikoj posudi. Voda treba da bude proključala, a komad odjeće ostavite da se natopi u tome dva sata. Zatim isperite i ubacite u mašinu za veš da se opere na klasičan način sa drugim bijelim vešom”, objasnila je.

Zanimljivo je da se nakon ovoga javio ogroman broj žena da potvrdi kako ovaj trik zaista radi i da su prezadovoljne rezultatima. Inače, tečnost za sterlizaciju najčešće možete da pronađete u specijalizovanim prodavnicama za bebe.

izvor: novi.ba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*