Prodavnica u kojoj se nude besplatni muževi

Otvori se prodavnica u kojoj se nude besplatni muževi. Kad žene krenu da odaberu muža moraju da poštuju sledeca pravila istaknuta na ulazu:

„Ovu radnju možete posetiti samo JEDNOM! Možete birati muža na šest spratova. Na bilo kom spratu možete sebi izabrati muža, ili možete da produžite i popnete se na sledeći sprat. Kada odlučite da se popnete na viši sprat NE MOŽETE se vratiti na prethodni, možete samo otići dole i izaći iz zgrade!“

I tako ode jedna žena u prodavnicu da nađe sebi muža.Na prvom spratu na ulazu stoji natpis: Ovi muškarci imaju posao.

Ona produži na drugi sprat i tamo vidi natpis: Ovi muškarci imaju posao i vole decu.Ode na treći sprat i tamo stoji natpis: Ovi muškarci imaju posao, vole decu i lepo izgledaju.Sad je već zadivljena, ali ne moze da se suzdrži i ide dalje na četvrti sprat.

Tamo natpis kaže: Ovi muškarci imaju posao, vole decu, lepo izgledaju i pomažu oko kućnih poslova.Brzo požuri na peti sprat, a tamo piše: Ovi muškarci imaju posao, vole decu, lepo izgledaju, pomažu oko kućnih poslova i veoma su romantični.

Sad je več u velikom iskušenju da ostane i razgleda, ali odlučuje da produži odmah na šesti sprat. Na šestom spratu nailazi na natpis:

Vi ste posetilac broj 71 456. Na ovom spratu nema muškaraca. Ovaj sprat postoji samo kao dokaz da vam se nikada ne može udovoljiti. Hvala što ste nas posetili! 🙂

izvor zenskikutak.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*