Prvo što ste ugledali na slici otkriva kakva ste osoba!

Sve što treba da uradite, jeste da pogledate crtež i pustite da oči obave sav posao. Prvo što ugledate daće vam sve odgovore.
Žensko lice:Vi ste optimistična osoba koja neprestano želi da doživljava nove stvari. Imate bujnu maštu i gajite veliku ljubav prema avanturi.Vrlo ste spontani i često radite stvari bez razmišljanja.Ističete se kreativnošću i inteligencijom i volite da budete u umetničkom okruženju.Plemenita ste i velikodušna osoba.Raduje vas kada pomažete drugima, jer ste vrlo osetljivi na njihovu situaciju.Neki mogu pogrešno da procene vašu dobrotu i da pomisle da je to znak slabosti.Naprotiv, vi ste vrlo jaka osoba, više nego što oni to shvataju.
Ruka:Vi ste uravnotežena i mirna osoba.Vrlo ste tolerantni, znate da saslušate svačije mišljenje bez kritikovanja, čak i ako vam se mišljenja razilaze.Sreću pronalazite u pomaganju drugima i ne podnosite arogantne ljude.Vrlo ste inteligentni i vešti i volite da provodite vreme u samoći.Čak i ako ponekad volite da vreme provedete sa svojim prijateljima, želite da imate i vreme za sebe.Neki ljudi često misle da ste hladni i da ih ne cenite dovoljno.Povremeno bi trebalo da podsetite svoje voljene i porodicu šta vam sve predstavljaju.
Šuma:Vi ste osoba koja je puna pozitivne energije.Ističete se svojom spontanošću i avanturističkim duhom.Znate šta želite u životu i niko i ništa vam ne može stati na put da to postignete.Za vas nemoguće ne postoji.Imate vrlo jak karakter.Dobro ste pripremljeni za suočavanje sa svim vrstama neprijatnosti.Vi ste duboki mislilac i odmah možete da pronađete rešenja za probleme koji se pojave.Po prirodi ste lider, ali ponekad zakomplikujete stvari, jer želite da ugodite svima.Vrlo ste marljiva osoba i uspešni ste u poslu, piše Atma.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*