Razvela sam se od muža kad se razbolio, ljudi me osuđuju zbog toga, ali dobro sam postupila

Kim Beyer iz Ohija nazivaju sebičnom jer se razvela od muža nakon što se razbolio. Ona misli da je donijela pravu odluku. Rekla je da je sa svojim suprugom bila 18 godina prije nego što se razvela od njega nakon što je obolio od aneurizme na mozgu.

Beyer je za Kennedy News ispričala kako je dan počeo prilično normalno dok je njezin suprug odlazio na posao. Dva sata kasnije jedan od njegovih kolega pokucao joj je na vrata da joj javi da je muž sada u bolnici.

Kolega je rekao da je udario glavom i počeo se pretjerano znojiti te je pao na tlo i dobio napadaj. Beyer je stigla u bolnicu rekavši da je bila u stanju šoka i poricanja.

Pokušavala sam ljudima reći da je sve u redu. On je zdrav muškarac u formi. Ima samo 35 godina – rekla je za Kennedy News.
Nakon nekoliko pretraga u bolnici otkriveno je da Beyerin suprug ima aneurizmu mozga kakvu nisu vidjeli u 20 godina. Hitno je prebačen na operaciju gdje mu je odstranjen velik dio lubanje i dio mozga jer mu mozak više nije mogao stati u glavu.

Beyerin suprug izašao je s operacije u komi i rečeno joj je da vjerojatno neće preživjeti. Spremala se isključiti aparate za održavanje života kad se ipak probudio, ali to nije bila ista osoba.

Objasnila je da joj je prilagodba na njegov povratak kući bila jako teška, pogotovo jer je morala zamijeniti medicinske sestre na koje je njezin suprug navikao, a uz sve to trebalo je odgajati dvoje djece.

Obitelj njezina supruga dolazila bi tijekom tog vremena u dulje posjete kako bi njoj i njihovoj djeci pružili odmor. Beyer je rekla da je oživio kada je njegova obitelj bila u blizini, a njegova majka ju je pitala bi li razmislila o preseljenju cijele obitelji u inozemstvo.

Suprug joj je prije aneurizme rekao da ga pusti ako mu se nešto dogodi kako bi sebi i djeci omogućila bolji život.

Počela sam se pitati je li najveća stvar koju sam mogla učiniti za njega bila pustiti ga da ode u bolju situaciju gdje će konačno dobiti skrb koju zaslužuje – rekla je za Kennedy News.
Stoga se razvela od njega i rekla da će uvijek biti prijatelji za cijeli život.

Ljubav nije osjećaj, to je djelovanje – zaključila je Beyer, piše The Sun.
izvor 24sata.hr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*