Silno je želela brak, tražila je bogatog muža, a onda je usledio odgovor koji ju je ostavio bez teksta

Kada neko želi brak i kada ga traži preko foruma to obično ne ispadne na dobro. Devojka koja se potpisala sa “Gospođica Zgodna” na jednom stranom forumu postavila je pismo, a dobila neočekivan odgovor.

  • Biću iskrena u potpunosti. Napunila sam 25 ove godine, veoma sam lepa, imam stila i dobar ukus. Želim da se udam za momka koji zarađuje 500.000 dolara godišnje ili i više od toga. Možda mislite da sam pohlepna, ali godišnja zarada od milion dolara u NJujorku znači da pripadate tek srednjoj klasi. Moj zahtev nije veliki. Da li ima ikog na ovom forumu ko zarađuje toliko? Da li su svi u braku? Htela sam da pitam šta treba da uradim da bih se udala za tako bogatu osobu? Među onima sa kojima sam izlazila, dečko koji je najviše zarađivao imao je 250.000 dolara godišnje. A za nekog ko želi da živi u luksuznoj stamebnoj zoni u zapadnom NJujorku, to jednostavno nije dovoljno. Zato, želim da pitam sve bogataše na ovom forumu, da mi odgovore na neka pitanja:

Tražila je bogate neženje, a onda je dobila odgovor koji će pamtiti

  • Gde mogu da sretnem najviše bogatih neženja (Molim vas, navedite imena restorana, barova, teretana)? Koju staronosnu grupu bih trebala da ciljam? Zašto je većina bogataša prosečnog izgleda? Upoznala sam nekoliko devojaka koje nisu lepe ni zanimljive, a ipak su se bogato udale. Kako? Kako odlučujete o tome ko će biti vaša devojka, a ko vaša žena?

A, evo kakav je odgovor dobila od jednog bogatog bankara i vlasnika kompanije. Zasigurno, to nije ono što je ona očekivala.

Poštovana gospođice,

  • Pročitao sam vaš post sa velikim intresovanjem. Pretpostavljam da postoji mnogo devojaka koje zanima odgovor na vaša pitanja. Dozvolite da analiziram situaciju kao profesionalni investitor. Moj godišnji prihod je nešto veći od 500.000 dolara godišnje, koji zadovoljavaju vaše zahteve, tako da se nadam da svi veruju da ne gubim vreme ovde tek tako. Sa stanovništva biznismena loša je odluka oženiti te. Odgovor je vrlo jednostavan… Dozvolite da vam objasnim!
  • Stavite sve na stranu, ono što vi suštinski pokušavate jeste da trampite “lepotu” za “novac”: osoba A daje lepotu, a osoba B plaća za to što se čini pošteno! Međutim, postoji jedan problem – tvoja lepota će izbledeti, a moj novac neće nestati tek tako. Činjenica je da će se moj prihod iz godine u godinu povećavati, ali ti ne možeš biti lepša iz godine u godinu. Zato, sa stanovništva ekonomije ja dajem dobitak, a ti daješ nešto što gubi vrednost. Ako je lepota sve što imaš da daš, vremenom će se smanjivati njena “vrednost”, a možda i potpuno nestane. Prema uslovima koje imamo na Volstritu sve čime trgujemo ima svoju poziciju, takozvanu “trgovinsku poziciju”. U ovom slučaju to je izlaženje sa tobom. Ako vrednost onoga čime trgujemo pada, mi ćemo to prodati i nikako nije dobra ideja da to zadržimo dugoročno. Isto važi i sa brakom koji ste vi ponudili. Možda zvuči okrutno, ali mudra je odluka da sve čija je vrednost sklona amortizaciji bude prodato ili dato u zakup.
  • Svako ko godišnje ima 500.000 dolara nije budala – mi ćemo možda izaći sa tobom, ali te nikada nećemo oženiti. Savetovao bih ti da zaboraviš na udaju za bogatog momka. Usput, daleko bi bolje da sebi postaviš cilj da sama postaneš bogat čovek i zaradiš tih 500.000 dolara. Imaš veće šanse za to, nego da pronađeš bogatu budalu! Nadam se da ti je ovaj odgovor pomogao. Direktor kompanije “J.P.Morgan”

izvor novosti.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*