Tri stvari zbog kojih se muškarci ludački zaljube u žene

Strastvenost

Pri tome se ne misli na onu pod plahtama. Žene koje su pronašle svoju svrhu i nešto oko čega su strastvene instantno privlače muški pol. To može biti posao, hobi ili bilo šta što vas toliko usrećuje da jednostavno zračite kada govorite o tome. Izrazite svoju jedinstvenost i nemojte se truditi pokazati mu koliko ste slične njemu, nego koliko ste odane sebi.

Autentičnost

Mnoge žene prilikom ulaska u ljubavnu vezu žrtvuju svoje poglede, stavove i snove kako bi se uskladile sa svojim partnerom. Ipak, to nije nešto čime će zadržati tog istog partnera ni način na koji će biti srećne u životu. Čvrste odluke, stavovi i vjerovanja ono su što vas čini jedinstvenom, posebnom i snažnom i toga se nipošto ne biste trebale odricati.

Ženstvenost

Današnji način života često nam ukazuje na alarmantnu važnost samostalnosti, napornog rada i učinkovitosti. Važnost ove tri stavke je neosporna, međutim kada počnete u svemu preuzimati inicijativu, donositi odluke bez saglasnosti svog partnera i ne dopuštati mu da on bude taj koji će vas barem malo razmaziti – dolazite do problema. Dopustite mu da vam otvori vrata i pomogne obući kaput, pokažite svoju nježniju stranu i budite svjedok njegovog oduševljenja.

Izvor: Index Rouge

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*