“Udala sam se sa 17 godina, ni školu nisam bila završila… LJUBAV!”

Udala sam se sa 17 godina, ni školu nisam bila završila… LJUBAV! Sve je bilo kao u snu, imala sam najboljeg muža na svijetu, svekrva mi nikada ružnu riječ nije rekla, ma neopisivo. Čak nam se posrećilo i već prve godine braka rodila sam prelijepu djevojčicu… bio je sretan i nije mu bilo bitno što nije dobio sina, kao većini muškaraca.
UH… onda je sve krenulo naopako. Moj muž je doživio stravičnu saobraćajnu nesreću, tuga velika…

Nije bio kriv, jednostavno bio je na krivom mjestu u krivo vrijeme, da tako kažem. Pijani muškarac se nekontrolisanom brzinom zakucao direktno u automobil mog muža i…

GROZNO. 6 MJESECI SE BORIO ZA ŽIVOT. Na žalost nije uspio, organi su počeli da otkazju jedan za drugim i… UH, prošlo je od tada 5 godina, kao da je bilo juče, bol i tuga su iz dana u dan sve jači. Kćerka nam je ove godine krenula u školu, ista on i vjerujte mi da je jedini razlog zašto sam još uvijek živa.

Imam nepunih 25 godina, neke moje drugarice se još nisu ni udale, a ja sam prošla toliko toga.Kako nam je moglo biti lijepo, imali smo sve, a onda… Idu praznici i movlim sve koji piju da ne sjedaju za volan pijani i zbog sebe i zbog njhovih bližnjih, ali i zbog svih nedužnih ljudi u saobraćaju i njihovih porodica. Ne vozite pijani, MOLIM VAS!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*