Zamislite konja,merdevine i kocku, zatim uzmite papir i olovku

Test ličnosti koji na prvi pogled izgleda bezazleno, ali ne dajte da vas zavara, odgovori će vas iznenaditi i pomoći vam da otkrijete nešto više o sebi.

Za početak, zamislite da ste došli u pustinju i naišli na kocku, nastavite sa uputstvima i usputite se u dubine podsvesti. Uzmite papir i olovku i zapisujte šta vidite.

Zamislite kocku: Koliko je velika kocka? Koje je boje? Od kojeg je materijala? Vidite li njenu unutrašnjost? Kolika je u odnosu na pustinju?

Zamislite merdevine: Koje su boje merdevine? Od čega su napravljene? Koliko je rastojanje od merdevina do kocke? Da li su merdevine naslonjene na kocku?

Zamislite konja: Koliko je konj udaljen od kocke? Koje je boje konj? Kakav utisak ostavlja na vas? Da li je konj vezan i ima li sedlo?

Stiže oluja: Na kolikoj udaljenosti je oluja od kocke? Da li je reč o maloj ili velikoj oluji? Kako izgleda? Da li prolazi ili se zadržava?

Vidite i cveće: Koliko cvetova vidite? Gde se cvet ili cveće nalazi? Koje je boje? Šta osećate dok ga gledate?

Objašnjenje

Kocka predstavlja vas.

Ono što mislite o kocki je refleksija vašeg mišljenja o sebi. Ako zamislite kocku napravljenu od žutog kamenja, radi se o tome da žuta boja pruža osećaj toplote, a kamen ostavlja utisak snage. Udaljenost između vas i kocke predstavlja razumevanje samog sebe. Ako je kocka daleko, znači da se ne poznajete dovoljno. Ako je unutrašnjost kocke vidljiva, znači da dozvoljavate ljudima da vam se približe i da vas upoznaju. Što je kocka veća u odnosu na pustinju, to je veći i ego.

Merdevine su prijatelji u vašem životu.

Ako se oslanjaju na kocku, znači da se prijatelji oslanjaju na vas. Ukoliko podupiru kocku, znači da vi zavisite od prijatelja. Udaljenost merdevina od kocke označava vašu bliskost s prijateljima. Ono što mislite o merdevinama je refleksija onoga što mislite o prijateljima, prenosi magazin.novosti.rs.

Konj je vaš ljubavnik.

Ako se nalazi blizu kocke, znači da ste veoma bliski. Ako je konj vezan ili ima sedlo, volite da kontrolišete ljubavnika.

Oluja je prepreka u životu.

Ako je oluja blizu kocke, teški periodi su česti. Ukoliko je mala, onda su prepreke u vašem životu takođe male.

Cveće predstavlja vaše potomstvo.

Ako je blizu kocke, vi ste veoma vezani za svoju decu. Osećanja prema cveću obuhvataju vaše emocije prema deci.

izvor prva.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*