Ako osjećate ove simptome, vaša crijeva su puna parazita! Srećom možete ih ukloniti brzo s ovom namirnicom

Često nam se može desiti da imamo parazite.Simptomi mogu varirati od osobe do osobe.Mnogi simptomi mogu ukazivati na njih, a to su:Natečen stomak,Gubitak apetita,Loš zadah,Povraćanje,Krv ili sluz u stolici,Migrene,Nemogućnost da se udebljate,Nagli gubitak kilograma,Stalna glad (jedete ali nikada niste siti, ogladnite i nekoliko minuta poslije obroka)

Što više jedete slatkiše i bijeli hljeb, samo ćete više hraniti te parazite. Dobro pazite na sihranu, a ovim namirnicama moete se riješiti tih nepožljnih gostiju vašeg organizma:Mrkva – Izrendajte 2 mrkve i pojedite ih kako biste ubili parazita i spriječili dalju zarazu.Limun i nana – Pomiješajte sok od limuna i nane i popijte.

Kokos – Jedite kokos 7 dana i uništit ćete veliki broj parazita.Sjemnke limuna i papaje – Možete uzeti limunove sjemenke usitniti ih i staviti u čašu vode i popiti. Osim toga, možete usitniti papajine sjemenke i pojesti ih.Paradajz – Pojedite svježi paradajz ili popijte sok.

Bijeli luk – Uzmite jedno čehno ili 2 bijelog luka u ove svrhe. Ako imate probleme sa probavnim traktom smanjite unos bijelog luka jer se teže vari.

Izvor: megagiga

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*