Domaća mast koja mi je ojačala bolne kosti i zglobove – Upute za pripremu

Starenje dovodi do brojnih tegoba, a kako tijelo slabi, tako se i naše kosti i zglobovi troše.

Bol u koljenima, kostima i zglobovima prilično je iscrpljujuć, te smanjuje sposobnost za rad i jednostavnih dnevnih zadataka. Starenje uglavnom utječe na naša koljena, jer ona podržavaju čak 80% naše tjelesne težine.

Danas vam donosimo recept za izvrstan prirodni lijek koji će smiriti bol i vratiti vitalnost vašem tijelu. Potpuno je prirodan. Lijek protiv bolova u koljenima, kostima i zglobovima

Sastojci koji su vam potrebni:

2 žlice kajenskog papra u prahu, 1/2 šalice toplog maslinovog ulja / 1 šalica jabučnog octa, Naribani đumbir od 3 cm

Upute za pripremu recepta:

Jednostavno dodajte kajenski papar i naribani đumbir u toplo maslinovo ulje ili jabučni ocat, jedno ili drugo. Zatim promiješajte da pripremite pastu.

Kako koristiti:

Nanosite pastu na bolna područja dva puta dnevno i ostavite da djeluje najmanje 20 minuta.

Najvažnije je uvijek djelovati na vrijeme i ne dopustiti da se bol pojačava ili pogoršava, jer su te bolesti progresivne. Uvijek biste trebali pronaći način da izliječite bolest počevši od njezinog temeljnog uzroka.

Kajenski papar bogat je snažnom komponentom poznatom kao kapsaicin, koja ublažava bol. Njegova snažna prirodna analgetska svojstva uzrokuju topli osjećaj i smiruju nelagodu i bol.

Nakon jedne do dvije sedmice primijetit ćete da su vam tetive i ligamenti značajno ojačani, upala smirena i bol će polako nestajati.

svezazdravlje.site

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*