Molili je da ga proda: Žena besplatno otkrila recept za savršenu krvnu sliku

Zaista je veliki broj osoba koji muče muku sa slabom krvnom slikom i anemijom.Kod ovih stanja obično se prepisuju suplementi gvožđa i namirnice bogate ovim mineralom.

Ali ono što malo ko zna koja kombinacija prirodnih namirnica može da učini pravo čudo za krvnu sliku.

Jedna žena otkrila je stari recept koji je njenoj majci pomogao da vrati krvnu sliku u normalu nakon hemioterapije:

Moja mama već duže vrijeme ima probleme sa krvnom slikom, nizak broj eritrocita (crvenih krvnih zrnaca), samim tim nisko željezo i hemoglobin u krvi. Sve to je nastalo kao posljedica mioma (dobroćudnog tumora na maternici) koji je uzrokovao gubitak krvi.Nakon ispijenih svih terapijskih ciklusa preporučenih od ljekara, dobila je recept od starije gospođe koju je srela kod ljekara, a koja je isto tako ranije imala probleme s krvnom slikom.

Kako je uvjerila mamu i efikasnost lijeka, ona je napravila isti, ispila i nakon ponovljenih nalaza doktorica ju je doslovno pitala: “Čime ste popravili krvnu sliku, dajte mi recept?”Iz tog razloga želi s vama koji imate isti problem, da podijelim ovaj recept koji je pomogao mojoj mami

Recept za krvnu sliku

Trebat će vam:

300 grama aloa vere (svježe biljke),400 grama divke (možete nabaviti u bolje opskrbljenim marketima, nekada se koristila kao zamjena za kafu),400 grama meda u saču,0,5 litra vina od kupina (kupiti u apoteci), 0,5 alkohola iz apoteke (etanol 70%)

Upute za pripremu:

Za spravljanje lijeka bit će vam potreban stakleni galon. Sve sastojke sameljite, u to dodajte vino od kupine, alkohol i dobro izmiješajte najbolje drvenom kašikom.

Poklopite galon i ostavite da stoji 3 dana, uz povremeno miješanje. Poslije 3 dana, uzmite sterilnu gazu iz apoteke i procijedite. Dobivenu sadržaj bude tamne boje, i konzistencije gustog soka.

Kako se koristi:

Čuvajte u staklenoj flaši ili galonu, i konzumirajte tri puta dnevno po jednu kašiku. Nakon ispijene jedne ture provjerite svoje nalaze i uvjerite se u ispravnost recepta. Mojoj mami je pomogao, nadam se da će i vama.

Informacije koje je lijepo znati:

Anemija predstavlja smanjenje broja crvenih krvnih zrnaca, koncentracije hemoglobina i mase eritroci. Smatra se da 10% ljudske populacije boluje od anemije.

Ovo su simptomi:

Simptomi anemije ovise o nekoliko činitelja, u prvom redu dobi bolesnika, brzini nastanka anemije i općem stanju bolesnika. Blaga anemija obično ne daje nikakve simptome osim opće slabosti, malaksalosti i nepodnošenja težeg fizičkog napora.

Srednja do teška anemija uzrokuje simptome kao što su glavobolje, smanjeni apetit, bljedilo kože, izrazita slabost i malaksalost, nepodnošenje normalnih fizičkih napora, lupanje srca, omaglice i tzv. listanje noktiju (krhki i slabi nokti).

Spremite i vi recept koji pomaže kod anemije!

Izvor: LijekizPrirode.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*