Nikad više nećete dobiti bronhitis i kašalj: Prirodni lijek za djecu i odrasle

Ovo je period kada mnogi od nas dobiju neku virusnu ili bakterijsku infekciju. Često se susrećemo sa raznim upalama, bronhitisom i kašljem, a često oporavak traje dugo.

Virusne infekcije dovode do bronhitisa i tada može da se pojavi suvi ili produktivan kašalj, koji može da traje i 2 do 3 nedelje.

Mnogi će, kada se nađu u ovom stanju, otrčati da kupe antibiotike. To može samo da vam napravi štetu, jer se antibiotici nikada ne koriste kada je pitanju virusno oboljenje. Tada ćete samo povećati rezistentnost tih mikroorganizama.

Zato je bolje da se okrenete prirodnim lekovima koji će pomoći vašem organizmu da se izbori sa bolešću, bez neželjenih dejstava.

1 Recept

Skuvajte 250 ml mleka, zatim ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi. Kada se ohladi, dodajte kašiku maslaca i kašiku meda. Pomešajte sve sastojke, a onda i umućeno žumance i četvrtinu kašike sode bikarbone.

Uzimajte ovaj lek pre spavanja, barem 5 dana zbog postizanja boljih rezultata. Ovaj lek je odličan za lečenje kašlja, bronhitisa, upale grla i traheitisa, a mogu da ga koriste i deca.

2 Recept

2 kašike maslinovog ulja, 2 kašike vode, 1 kašiku meda i 2 kašike limunovog soka pomešajte u šerpi i zagrejte. Pijte tokom dana, pola napitka ujutro, pola uveče.

Počnite sa primenom na vreme, pre nego što se simptomi virusa pogoršaju, i više nikad nećete imati problema sa bronhitisom i kašljem.

Izvor: regionalni-portal.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*