Prirodna antistres metoda

Ako ste pod pojačanim stresom, osećate napetost, loše spavate i razdražljivi ste, evo na koji način mogu da vam pomognu eterična ulja!

Svi smo svakodnevno izloženi stresu, u manjoj ili većoj meri. Gužve u saboraćaju, obaveze, telefonskim pozivi, mejlovi, rokovi, žurba da sve se sve stigne.. Kada stignemo kući, potreban nam je restart, da se opustimo i odmorimo od svega. U tome nam mogu pomoći eterična ulja. Putem mirisa možemo kreirati određeno raspoloženje, ublažiti brige, stres i nesanicu. Možete od njih napraviti svoj lični ekološki parfem bez štetnih sastojaka, mogu se dodati u vodu za kupanje ili staviti u difuzer koji će isparavati i prostoriju ispuniti prijatnim i opuštajućim mirisima.

Predstavljamo vam 3 eterična ulja koja su posebno efikasna u borbi protiv stresa:

Eterično ulje geranijuma popravlja raspoloženje, doprinosi osećaju harmonije, smiruje i opušta. Otklanja stres, smanjuje anksioznost i nemir.

Eterično ulje mandarine ublažava nervnu napetost i budi u nama radost i dobro raspoloženje. Otklanja iscrpljenost i umor.

Eterično ulje bergamota opušta, smanjuje nervnu napetost i stres i ublažava nesanicu. Dobro je za popravljanje raspoloženja, smanjuje razdražljivost, bes i ogorčenost.

Antistres mešavina:

10 kapi bergamota
10 kapi geranijuma
5 kapi mandarine

Sve sastojke stavite u difuzer s vodom i uključite prema uputstvu.

izvor novosti.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*