Stavljala sam jednu kašičicu kokosovog ulja u jutarnju kafu: Ovo su rezultati koje sam uočila

Kokosovo ulje je pravi lijek..

Jedno od najzdravijih ulja koje najstarije nacije na na svijetu koriste stotinama godina je kokosovo ulje.

Pored toga što je jako prijatnog ukusa, kokosovo ulje ima višestruko blagotvorno dejstvo na zdravlje i izgled:

jača kosu, kožu čini nježnom i hidriranom, a može da vam pomogne u procesu mršavljenja.

Sve što trebate da uradite je da svakog jutra u prvu jutarnju kafu dodate kašičicu kokosovog ulja i pratite rezultate.

Jovana je za Telegraf.rs otkrila šta je sve primijetila nakon ovakve upotrebe kokosovog ulja.Dosta sam se informisala o efektu kokosovog ulja na zdravlje i odlučila da ga probam. Odabrala sam organsko kokosovo ulje koje na moje veliko iznenađenje nisam skupo platila.

Teglicu od 180 grama sam platila manje od 4 eura i potrošila sam nešto malo više od pola za ovih 20 dana.

Prva prednost: malo košta, a dugo traje.

Svakog jutra sam uz prvu jutarnju kafu, bilo da je turska ili instant kafa, stavljala ravno punu kašičicu ovog ulja. Pošto pijem slatku kafu, dodavala bih 2 do 3 kašičice šećera u 200ml kafe.

Sada je to jedna, a nerijetko nijedna jer kokosovo ulje daje bogat ukus kafi i šećer mi nije potreban kao nekad. Opet ušteda kalorija i izbacivanje viška vještačkog šećera.

Nakon nedelju dana primijetila sam da imam više energije ujutru kada krenem na posao jer je kokosovo ulje bogato zdravim mastima koje pospješuju sagorijevanje masti u organizmu i njihovo pretvaranje u energiju.

Bez dijete i napornog vježbanja izgubila sam 2cm u obimu i primijetila sam da imam manje masti na stomaku, kao i tanji struk. Uz sve to uspela sam i da smršam jer ovo ulje čini čuda za organizam.

Koža lica mi je mnogo nježnija i hidriranija, a primijetila sam i da mi je u ovom ciklusu PMS bio mnogo blaži.

Kosa sa kojom sam uvek imala problema počela je manje da mi opada, postala je puna volumena i sjajnija. Sve to od samo jedne kašičice kokosovog ulja ujutru!

Pored toga što sam ga pila u kafi, dva puta nedeljno sam stavljala obloge od kokosovog ulja u predelu stomaka i butina. Prostim utrljavanjem male količine kokosovog ulja hidrirala sam kožu i nakon toga bih je uvila u providnu foliju.

Prespavala bih sa takvim oblogama i ujutru mi je koža bila hidrirana i nježna na dodir. Za sada nisam primijetila da mi se celulit mnogo smanjio, ali ovo je proces koji mora da potraje.

Definitivno bih svima preporučila da probaju kokosovo ulje i da budu uporni.

Ja ću nastaviti da ga koristim kao i do sada jer sam prezadovoljna rezultatima koje sam do sada dobila, a mogu da budu samo bolji, rekla je Jovana.

Zato ubacite i vi kašičicu kokosovog ulja u jutarnju kafu.

Izvor: telegraf.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*