Tajna kineskih travara: Recept za napitak koji će vam vratiti zdravlje

Ovaj napitak treba konzumirati tri meseca, a zdravlje se momentalno popravlja.

Napitak od cvekle, šargarepe i jabuke eliminiše loše ćelije u organizmu i usporava njihov rast. Treba ga konzumirati tri meseca, a zdravlje se momentalno popravlja.

Za njegovu pripremu potrebno je: pola veće ili jedna manja cvekla, dve šargarepe i jedna jabuka.

Priprema napitka:

Iseckati na kriške cveklu, šargarepe i jabuku. Uz pomoć sokovnika, iscediti sok iz cvekle. Ostaviti da odstoji sat vremena u staklenoj čaši u frižideru. Nakon toga, dodati isceđen sok od šargarepe i jabuke. Konzumirati 30-40 minuta pre doručka.

Važno: ne mešati sve komponente odjednom. Prvo se priprema sok od cvekle, koji mora da odstoji neko vreme u frižideru u otvorenom staklenom sudu. Na taj način se eliminišu neke štetne supstance cvekle, koje mogu izazvati mučninu, povraćanje, vrtoglavicu. Kada ove supstance dođu u reakciju sa kiseonikom – gube svoja svojstva i ne izazivaju nuspojave.

Ovaj čudesan napitak je veoma efikasan kod sledećih oboljenja:

Preventiva razvoja ćelija raka.– Sprečavanje oboljenja jetre, bubrega, pankreasa, kao i pomoć u izlečenju čira.– Ojačava imuni sistem, eliminiše toksine, poboljšava rad creva.– Eliminiše loš zadah iz usta.– Smanjuje menstrualne bolove.– Pojačava sadržaj eritrocita u krvi i smanjuje nivo holesterola.– Snižava pritisak i normalizuje stanje krvnih sudova.– Koristan je kod hipoterioze – tiroidne bolesti, uzrokovanom nedostatkom joda u organizmu.– Poboljšava ten i podmlađuje, koža postaje zdrava i blistava.– Veoma je efikasan za gubitak suvišnih kilograma.

Kontraindikacije: urolitijaza, dijabetes, bolesti gastrointestinalnog trakta, dijareja.

(uspesnazena)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*