Uzmite ovaj Vitamin i nikada vas više neće ugristi komarac!

Sredstvo protiv ugriza komaraca od 1956. na tržištu.

Ali, ako ste poput mene , ne samo da želite prestati mirisati poput spaljenih ostataka hemijske tvari nakon upotrebe spreja, već se bojite i štetnih učinaka DEET-a u sprejevima, uzimanje vitamina B1 moglo bi biti vaš spas.Vitamin B1 (također poznat kao tiamin) je bitan vitamin koji vaše tijelo treba. Može se naći u hrani kao što su kvasac, zobeno brašno, smeđa riža, šparoge, kelj, jetra i jaja te je važna u borbi protiv stresa i jačanja imuniteta.

Kao jedan od vitamina topljivih u vodi, bilo koji višak koji vaše tijelo ne koristi, ispušta se kad urinirate, tako da nema potrebe brinuti.Ono što je nevjerojatno o odnosu između vitamina B1 i komaraca, ima potencijal da promijeni način na koji mirišete malim dosadama. Oni s dovoljno vitamina B1 u svojim sustavima imaju tendenciju da mirišu kao “kvasac” komarcima, što ih odbija da grizu.

Međutim, to ne mijenja način na koji vi mirišete drugim ljudima, stoga nemojte brinuti o mirisu poput starog kruha.Istraživanje je još uvijek neuvjerljivo, no budući da uzimanje dodatnog tiamina svakodnevno nema štetnih učinaka, to bi moglo biti vrijedno probati. Sam lično sam pokušao ovaj lijek s nevjerojatnim rezultatima i vidio iste rezultate u drugima kojima sam to predložio.

Određeni uvjeti mogu smanjiti tiamin u tijelu, kao što su kronični alkoholizam, Crohnova bolest, anoreksija tako da pojedinci s tim uvjetima mogu imati zdravstveno blagotvoran učinak uzimanja dodatnih vitamina.Ako uzimanje tiamina ne radi za vas, isprobajte ovaj prirodni recept protiv komaraca koji će vam pomoći da izbjegnete korištenje hemijskog ratovanja na vašem tijelu.

Sastojci:

Ulje čajevca, Ulje lavande, Hamamelis, Ohlađena prokuhana voda

Upute:

Ispunite bocu za prskanje na pola puta s kuhanom vodom (dopustite da se najprije ohladi!) Dodajte ½ žličice hamamelisa, Dodajte 15 kapi ulja čajevca, Dodajte 15 kapi ulja lavande, Koristite prema potrebi.

(novipocetak.com)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*