Za samo 7 dana kompletno OBNAVLJANJE kostiju, tetiva, zglobova i totalno otklanjanje bola

Za samo 7 dana kompletno obnavljanje kostiju, tetiva, zglobova i totalno otklanjanje bola.Zdravstveni stručnjaci naglašavaju da veliki uticaj na pojavu bolova u leđima, nogama i zglobovima ima nepravilno držanje tijela, pa prvi savjet je popravite držanje, to bar nije teško.

U ovom članku ćemo vam dati recept koji će pomoći da ublažite bolove, i ojačate kosti. Ako patite od udruženih bolova u leđima, zglobovima, nogama i vratu onda je ovaj recept idealan za vas.Kupite 150 gr jestivog želatina, možete ge pronaći u bilo kojoj prodavnici. U večernjim satima pomješajte pune dvije kašike želatina (5 gr), sa četvrtinom šolje hladne vode, i ostavite da prenoći van frižidera. Želatin će se pretvoriti u žele.

Ujutru popijte smesu tako što ćete je pomiješati s nečim što vama najbolje odgovara (npr. sok, mlijeko, jogurt, čaj).Želatin pomaže kod udruženih bolova u leđima, zglobovima, nogama i vratu, i nakon nedjelju dana ovog tretmana, stanje će se značajno popraviti.

Tretman bi trebao da traje mjesec dana, i nakon pola godine ponoviti opet. Na ovaj način ćete vratiti prirodno “podmazivanje” zglobova.Možda imate sumnje dok čitate tekst, ali mnogo je bolje da pokušate da ovim “primitivnim” metodama ublažavanja bolova nego da postajete farmaceutski rob misleći da je jedimo rješenje tablete protiv bolova.

Zašto je želatin tako dobar za zglobove?

Želatin je proizvod prirodnog porijekla. Dobija se procesima prerade kostiju, tkiva i hrstkavica krupne rogate stoke. Prolin i hidroksiprolina su moćne aminokiseline, koje se nalaze u želatinu, a koje stimulišu rast i poboljšavaju strukturu vezivnog tkiva, što je neophodna u liječenju slabih zglobova i kostiju.

Želatin je visoko kvalitetan lek i pruža širok spektar zdravstvenih prednosti:

Jača zglobove i srce– Pojačava metabolizam– Poboljšava mentalne sposobnosti– Poboljšava ten– Pruža elastičnost, jača tetive i ligamenti– Sprječava osteoporozu i osteoartritis– Poboljšava kožu i strukturu kose– Moćan učinak u liječenju displazije.Ovaj tretman će eliminisati bol i ukočenost u roku od 7 dana. U mjesec dana osjećat ćete se puno bolje, a bol će u potpunosti nestati.

Izvor: novi.ba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*